Ellit seksi thaimaa huorat

ellit seksi thaimaa huorat

Viestiketjussa alettiin puhua thainaisista, mutta minä en ottanut turkkilaisia tähän mukaan, vaan vastasin tähän viestiin. Nyllähän minä ainakin hymyilen ja nauran, kun naurattaa.

Eikö turkissa ole hyvännäköisiä naisia? Ja eikö thaimaassa ole hyvännäköisiä miehiä? Miksi aina pitää ajatella näin stereotypisesti? Turkkilaisilla naisilla on viikset. Thaimaalaisilla miehillä on pieni pili. Stereotypiat auttavat tekemään valintoja seksiturismin lumoavassa maailmassa. Kaikki jotka käyvät naimassa alaikäisiä ja itseään kymmeniä vuosia nuorempia likkoja köyhissä maissa ei voi muulla nimellä kutsua kuin pahveiksi.

Suomessa kun ei voi laillisesti naida aläikäisiä ja muutenkin katsotaan kieroon, jos viiskymppisellä käsipuolessa parikymppinen pentu on se mahdollista Thaimaassa. Se on miesten paratiisi, koska he voivat siellä toteuttaa unelmiansa; naida lapsia ja lapsennäköisiä naisia. Siinä touhussa ei järki paljoa päätä pakota.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Make war not war Iltapäivä sujuu rattoisasti näitä vitsi-viestejä lueskellessa! Kannattaako sitä ottaa vakituista, itse olin viimeksi 8 yötä Bangkokissa ja 7 eri naista vietti vietti yön hotellihuoneessani. Vain yhen kanssa olin kaksi yötä, mutta päivällä piti lähteä shoppaamaan ja se tuli turhan kalliiksi. Paljon edullisempaa on joka ilta käydä eri baarissa nappaamassa tyttö yöksi ja lähettää aamulla kotiinsa. Tosin myönnetään että itsekin hairahduin toissareissulla olemaan 6 yötä saman tytön kanssa, mutta hän oli niin upea tapaus että mikä ettei.

Silläkin reissulla ehdin kuitenkin jo olla kahden muun kanssa, ennenkuin tosiupea löytyi. On aika epätodennäköistä että se huippulaatuinen yksilö, jonka kanssa jaksaisi olla koko reissun ajan, löytyisi heti eka iltana. Hintataso vaihtelee, Phuketissa tytöt yleensä pyytävät bathia, Bangkokissa bathia. Phuketissa halvimmat on lähteneet mukaan bathilla ja Bangkokissa on kehdanneet pyytää jopa 10 bathia, mutta ikinä en ole enempää suostunut maksamaan.

Sitten on tietysti niitä jotka ei sano hintaa, vaan "maksat jos sinusta siltä tuntuu" tms. Jokaisen poikamiehen tulisi ainakin kerran eläissään käydä Thaimaassa. Suomalaiset naiset ja miehet ovat katkeria toisille. Aina kun naiset menevät turkkiin ja miehet thaimaaseen on helvetinmoinen sota käynnissä. Menkää vähän itseenne ja miettikää. Antaa jokaisen elää sellainen elämä, kuin itse haluaa ja minkä maalaisen kanssa tahansa.

Ei pitäisi olla liikaa pyydetty, mutta suomalaisille näyttää olevan. Pitkästä aikaa tänne hairahduin, ja sota on käynnissä ; Olen ihmetellytkin, että suomalaisia kiinnostaa niin kovasti vain thaimaalaiset ja turkkilaiset. Ihan kuin muita maita ei olisikaan. Taviksille miehille kelpaavat taikkuhuorat ja taviksille naisille Turkin gigolot. Miksi muuten thai-nainen tarvitsee liukuvoidetta ja suomimies viagraa? Olen onnekas, sillä nautin seksistä ja uskoisin, että turkkilaisenkaan ei tarvitsisi käyttää apukeinoja kanssani ollakseen.

Tai mistä sen tietää mitä he käyttävät, jotta voivat naida niin rumia ja inhottavia suominaisia En tiedä, enkä haluakaan ottaa edes selvää. Huoraaminen on Thaimaassa hyvin yleistä ja jos moni suomalainen ja muunkinmaalainen kuvittelee olevansa siellä herrasmies niin erehtyy pahan kerran. Rahahan se ratkaisee näissä suhteissa, ei muu!

Toisaalta kummatkin saavat tarvitsemansa. Mielestäni jokainen saa hakea nautintonsa sieltä mistä saa. Muut hakevat sen sieltä mikä antaa vastavuoroista vaikutusta. Miten hotellit suhtautuu siihen että tuot paikallisen tytön huoneeseen? Joissakin paikoin maailmaa tämä on täysin kielletty, toisaalla täytyy maksaa lisämaksu. Turkissa yksi suomalainen nainen kertoi että hotellissa piti maksaa 20 euroa jos vei turkkilaisen miehen huoneeseen.

Osassa 'hienompia' hotelleja on joiner fee, voi vaihdella miten sattuu. Onnistuu kiertää yksinkertaisesti hakemalla toinen halpa luukku urheiluhetkiä varten. Etukäteen kysymällä saa vastauksen, homman nimi on sikäläisille niin tuhannen selvä että turha kursailla.

Mainitsemillasi apuvälineillä homma onnistuu. Muuten hyvä meininki sulla, pidä sama lääkitys. Hmmm jos hyvät ihmiset matkustelisitte vähänkin niin huomaatte että maksullisia Naisia on ympäri maailmaa, Suomessakin! Se että maksaa lennosta Thaimaahan lähes euroa, niin ei varmaan ihan pelkästään lähde seksin takia sinne. Tosin kaikki on mukavampaa auringon alla, seksikin! Muistakaa toki kohdella Naisia hyvin. Kumman sinä tekisit; Ananaksen keräämistä 15h päivässä 1. Se on minun apuni köyhille ja tiedän että apuni meni perille eikä huijari avustusjärjestöille!

Rakastakaa toisianne ja itseänne mitä koskaan teettekin! Tännehän tulee aika paljon ulkomaalaisia ja hyväkäytöksisiä esim. Niillähän voisi tienata heti illassa monta satasta eikä tarvitse siivoilla paskaa.

Hienoja hotelleja ja room-serviceä. Shamppanjaa ja muuta namia. Olet niin hyvää tarkoittava kuin olla voit. Tuo on sitä parasta apua mitä voit antaa Naisille. Olet oikea herrasmies kun annat jopa 20 egeä. Ihailen tavattomasti ja hyvää seksi matkaa sinulle! Olet varmasti ansainnut kaiken sen hyvän jota saat ja tyttösi siellä on ansainnut saada juuri Sinut. Kylläpä tekee mieli Turkin Alanyaan kattelemaan komeita adoniksejä kun ei suomen miehissä mitään kattomista ole.

Tarvitseehan jokainen kaunis nainen kaltaisensa miehen ja niitä ei suomessa valitettavasti ole. Siis jokainen kaunis nainen tarvitsee turkkilaisen kyrvän, eli oman sivistymättömän kouluttamattoman Mehmetin On se vain kumma yhtälö, eli jos Suomessa naisen pitäisi valita koulutetun ja kouluttamattoman miehen väliltä, niin tiedetäänhän se miten siinä käy.

Mutta sitä nämä Turkissa juoksevat naiset eivät tajua, että ne turkkilaiset miehet, jotka pyörivät baareissa, ovat kouluttamattomia Ei, ei, olet ymmärtänyt täysin väärin. Siis kaikki jotka juoksee Turkissa ja Thaimaassa on totaalisen kouluttamattomia. Thaimaassa on halvemmissa hotelleissa ns. Jos joutuu huorastaan maksamaan noin 20 egee ja vielä lakanamaksua päälle pari euroo lisää, niin saattaa monella mennä budjetti kuralle.

Tosin herrasmieshän ei turhista kitise, vaan tyylikkäästi, kuten aina, hoitaa hommat. Onneksi en itse tarvitse olla noissa huonommissa hotelleissa. Enkä tarvise muutoinkaan paikallista väestöä hoitamaan seksinpuutettani. Sen osaston hoitaa joku ja ihan mielellään vielä ;. Heh,heh kyllä itselläni on yksityislentäjän lupakirja mittari, pimeä, yms. Koulutus ei tee parempaa ihmistä, koska hiirelläkin on halut. Ei noilla jutuilla kannata vielä alkaa kulkemaan takki auki kylillä Mutta toki Thaimaassa käyvät niin koulutetut, kuin kouluttamattomatkin.

Täytyy myöntää ettei kyllä käy naisia kateeksi. Turkkilaiset miehet on niin oksettavan näköisiä, että on todella vaikea kuvitella että pystyisin niiden kanssa nussimaan edes siinä tapauksessa että olisin homo tai nainen. Et oo tainnu koskaan käydä Alanyassa tai Marmariksessa kerran turkkilaisia rumiksi sanot.

Ne on helvetin hyvännäkösiä adoniksejä. Mieluummin mä hyvännäkösen turkkilaisen otan kun kaljamahasen suomalaisen. Milloinkohan te opitte, että tavallisella suomalaisella miehellä ei ole mitään kadehdittavaa jossain senttisessä riisitautisessa karvaranteessa.

Adoniksella eli alfauroksella on ainakin kolmea asiaa: Jos olisin homo, niin turkkilaiset miehet eivät paljon kiinnostaisi. Sheivaisivat karvansa tai jotain. Kyllä minun mielestä turkkilaiset ovat komeimpia miehiä mitä maa päällään kantaa ja espanjalaiset tulevat hyvänä kakkosena: Ootte vaan niin vitun katkeria kun monet suomalaiset naiset haluaa ulkomaalaisen miehen.

Luulenpa että on paljon kadehdittavaa suomipojilla turkkilaisissa adoniksissa. Ovathan he tummia nappisilmiä laidastaan hoikkia ja lihaksikkaita. Ovat kuulemma hyviä sänkykamarinpuolella.

Toista se on suomalainen nöppönenä läskeineen ja lyhyine jalkoineen ja retaileine vaatteineen. Sitäpaitsi suomalaiset miehet ovat hiton lyhyitä kauttaaltaan. Jos mies on alle cm on se lyhyt, ja näitä riittää.

Mogadishu Avenuella Helsingin Vuosaaressa on tällä hetkellä? Siinä taas amisblondi joka ei tiedä mistään mitään. Turkkilaiset miehet ovat kyllä hoikkia, anoreksiaan saakka, mutta lihakset puuttuu. Ei kovin miehekäs näky, kun mies on niin laiha, että voisi mennä oljenkorren taakse piiloon ja painoa on n. Mitä suomalaisten miesten pituuteen tulee, niin sentin keskipituus Tajuatko mitä se tarkoittaa? Ainoastaan hollantilaiset ovat keskimäärin yli senttisiä. Ihan vertailun vuoksi, espanjalaisten miesten keskipituus on cm, turkkilaisilla ja kreikkalaisilla se on vieläkin pienempi.

Kyllähän tuo lienee yksi parhaiten palkatuista ammateista, varsinkin kun tekevät pimeänä. Tosin saa varmasti tehdä markkinoinnin eteen töitä että tuohon pystyy. Ja odottelemaan seuraavaa kansainvälistä konferenssia. Ai niin, mutta tämähän oli ihmiskauppaa ja riistämistä, hyihyi. Suosittelen sittenkin uraa liukuhihnan ääressä, saat vielä vuotiaana kultakellon kaupan päälle.

Ei se ihan noin mene. Eipä ne kaikki turkkilaiset miehet mitään langanlaihoja kerjäläisenkelkannaruja ole, mutta eivät kuitenkaan sellaisia läskejä kuin suomimiehet laidastaan. Mieluummin ottaisin se turkkilaisen hoikan miehen kuin suomalaisen itserakkaan ja kusipäisen juoppoläskin. Heh, taitaa kuule itseäsi vaivata blondimaisuus, pöljä! Minä asun kylläkin Helsingin keskustassa omassa lukaalissani, entä sinä?

Olisi kiva joskus törmätä Suomityttöön vaikkapa Turkissa tai Thaimaalla. Yleiskäsitys suomitytöistäni mitä olen nähdyt on ihan ok! Voidaan keskustella matkailusta yleisesti ja kertoa kokemuksista. Olen käynyt kummassakin paikassa useita kertoja. Ja ollut enemminkin sivustakatsojan roolissa. Finngirl, but Old 5.

Yleensähän täällä haukutaan kaikki ihan varmuuden vuoksi. Olen matkaillut Thaimaassa lähinnä, sillä siellä eivät miehet tule liian lähelle. Turkista en voi sanoa samaa, mutta kyllä niittenkin kanssa tulee toimeen, kunhan on vain topakka ja ei anna ymmärtää ja varsinkaan ei "ymmärrä" antaa. Siis jos ei halua ja enhän minä halua. Täällä kun annnetaan se kuva, että kaikille on vain se thaimaalainen nainen tyttö tai turkkilainen mies gigolo paras vaihtoehto.

Matkoillani kyllä olen kokenut sen, että ainakin minulle on hyvä ja mieluinen se josta pidän. Ei siihen tarvita kaukomatkoja, ja se hyvä voi tulla vastaan vaikka lähimökin rannassa ja Suomessa. Kaikenlaisia mielipiteitä voi olla ja kyllähän kaiketi jokainen joskus ainakin pienen romanssin on voinut matkoillaan kokea, mutta ei se minun mielestäni tarvitse merkitä mitään hervotonta panemista ja seksihurjastelua.

En tee näitä hurjasteluja Suomessakaan, joten maailmaa nähneenä en tarvitse itsetuntoni pönkittämiseen sitä miesten ns. Naiseuttani voin kyllä käyttää ja sitä voikin tehdä monissa maissa, kunhan tietää miten.

Sänkyyn meneminen on se ihan vihonviimeinen keino ja aika moni sortuu siihen ja sitten on peli menetetty. No jokaisella on omat pelinsä tietysti, mutta minun pelini se ei ole. Pidän kuitenkin aika hyvin kunniastani ja arvostani huolen ja ei sen nyt tarvitse olla sen kummempaa kuin se, että sinut otetaan tosissaan ja ei kai ole liikaa vaadittu. Tietysti jos ihastuu ja sillä tavalla haluaa olla saatavilla, niin vaikeuttaa elämäänsä liikaa.

Tämä koskee Suomen miehiä ja naisia yhtä tavalla. Finn Girl, but Old 6. Eikös ollutkin, mutta ei ollut tälle palstalle. Ihan sama mitä sanotaan, niin olet sitten natsi, feministi tai sovinisti. Huora on kyllä yksi hyvä vaihtoehto myös ja ruma ja lihava lisäksi.

Mitäs nyt voisi vielä Totuushan on että thaityttö myy itseään rahan takia. Siitä ei pääse mihinhään. Ihan sama kuka pökkii, jos ei suomimies joku muu. Eli Suomi mies jos vapaa, maksa kunnolla ja ole hyvä niin nainen saa perheelle ruokaa yms. Jos olet varattu, pura suhteesi ennen tai kerro vaimollesi aikeestasi jos sulla yhtään munaa.

Kaikki ei juokse huorissa. Sama naisille jotka hakevat näitä onnenonkijoita esim. Muistutuksena jokainen näistä myös Thaitytöistä on jonkun lapsi. Toivottavasti lasten hyväksikäyttäjät ette ajattele että toivottavasti minunkin lapseni myy itseään epätoivossa.

Muuten onnen seksin ja eläman löytämiseen jos ei kotimaasta, vaikka Thaimaasta järjellä. Suomalainen koulutettu nainen kun ei välttämättä tarvitse miestä enää elättäjäkseen kun oma tulotaso voi olla parempi kuin monella suomalaisella jässikällä.

Mikäli hakee ulkomailta joskus seksiseuraa, riittää ihan se että mies on komea, hyvin käyttäytyvä etc. Koulutustaustalla ei ole kauhean paljon väliä, kun suhteen ei ole tarkoituskaan jatkua.

Suomalaisen miehen kanssa on vaikea luoda em kaltaista lyhyttä paineenpurkusuhdetta, koska miehet haluavat usein ryhtyä vakiintumaan. Lapsen voi hankkia ilman miestäkin: Jos uskaltaa ottaa riskit. No, onneksi lapsen hankkiminen muidenkin keinojen avulla on mahdollista. Suomalaiset miehet ovat täysin vapaita menemään Thaityttöjä hakemaan. Ei niitä riskejä muutenkaan kyllä ole -- suomalainen yhteiskunta veronmaksajamiehet kuittaavat äpäräsi kustannukset joka tapauksessa.

On muuten hyvin harvinaista, että yh-äiti vastaisi itse omasta ja lapsiensa kustannuksista. Oikeastaan syy minkä takia suomalaiset miehet katselevat muille maille, näkyy sinun peilistäsi.

Oikeastaan olenkin tavannut reissuillani useitakin mukavia Suomi-tyttöjö. Ikäviä poikkeuksia vaan joskus sattuu, mutta ne kai pitäisi jättää omaan arvoonsa onkohan mulla liian heikko ego tai jotain, kun otan nokkiinni joskus liian pienistä piikeistä. Yhtäkaikki oon pannu merkille, että näillä sivustoilla haukutaan sekä míehiä että naisia ja varsinkin heidän "ulkomaatuttavuuksia". Eihän se panohomma nyt ihan kaikki kaikessa ole, vaikka poikamiehenäkin matkustaa.

Itse olin yli kuukauden selipaattilomalla kaukoidässä uskokoon ken tahtoo. Johtuu kai siitä, että täällä kylmässä pohjolassa odotti sitäkin ihanampi syli.

No se on jo mennyttä, mutta toivotaan ettei se muuta käsitystä suomityttökuvastani. No siitä on jo aikaa!!! Ensi helmikuussa lähden kuukaudeksi Kaukoitään.

Ehkä Chiang Mai ja pohjoinen ja golf golf golf olis aika tsekata!! Mikähän siinä on, että nämä Suomifemakot jotka luulevat tietävänsä kaikesta kaiken eivät kuitenkaan tiedä edes yksinkertaisempia perusasioita. Voiko tuota enää paremmin sanoa - vähintääkin viikon feministi palkinnon tai vst.

Laita nyt nopeasti silmäsi kiinne ja lopeta tämän lukeminen, koska seuraavasta sinullekin saattaa valjeta elämän pikku totuuksia.

Turkissa on maan tapa, että naiset ovat neitsyitä naimisiin mennessään. Tällä seikalla on puolestaan se vaikutus turkkilaisiin miehiin, että kun paineitaan eivät voi luonnollisesti purkaa, niin löytävät paineilleen tietenkin muita purkautumis muotoja.

Eli panevat toisiaan ihan homoina perseeseen ja maaseuduilla saavat myös aasit ja lampaat kovaa kyytiä. Onko tuossa nyt sitten mitään ihmeteltävää, että kun maalta pääsevät kaupunkiin ja töihin turistien pariin, niin käyttävät sitten näitä "fiksuja" suomalaisianaisia patjoinaan. Hyvin kun korttinsa pelaavat, niin joku patja raahaa heidät mukaansa tänne Suomeen pitsoja paistamaan tai sosiaaliturvasta nauttimaan.

Muutaman vuoden jälkeen ja Suomeen kotiuduttuaan Mehmet sitten laittaa patjalle kengän kuvan persuksiin ja Hakee Turkista itselleen paremman turkkilaisen vaimon. Näin tämä homma yksinkertaisesti vain menee ja kuinka ihmeellistä sinänsä, että eiväthän nämä "fiksut" suominaiset tule ajatelleeksi millaisen karhunpalveluksen tekevät turkkilaisille sisarilleen. Sisar haluaisi Mehmetin kanssa naimisiin, mutta Mehmetilläpä ei ole mitään kiirettä asian suhteen, saahan hän ilmaiseksi torttua "fiksulta" suominaiselta.

Mitäpä tästä ajattelee suomi nainen: Ei tiedä eikä haluakaan ottaa edes selvää. Näitä Suomeen muuttaneita Mehmettejä vastaan minulla ei ole mitään, tunnen monia oikein mukavia ja ahkeria tyyppejä. Tietty se hieman harmittaa, että joukossa on myös Suomen sosiaaliturvaa hyödyntäviä siipiveikkoja, mutta ymmärrettäväähän tuo on, että kun kerran tarjotaan, niin kohteliaasti otetaan vastaan.

Tyhmähän se olisi kieltäytyä ilmaisesta rahasta. Mielestäni oikeudenmukaisemmin tosin toimittaisiin, jos heidän kulunsa maksaisivat erojenkin jälkeen heidät tänne houkutelleet "fiksut" suominaiset. Noh ja toisaalta, milläpä moni näistä "fiksuista" suominaisista heidän kulujaan maksaisi kun ovat yhteiskunnan elättejä itsekin. Yksi mielenkiintoinen ero näissä Suomi-Turkki ja Suomi-Thai parisuhteissa onkin se, että pääsääntöisesti ensin mainitussa elämisen maksaa suomalaiset veronmaksajat ja jälkimmäisenä mainituissa tapauksissa maksajana on tämän pariskunnan suomalainen mies.

Kaipa tämkin kuvio on jonkin sortin feminististä tasa-arvoa? Lopuksi vielä erään ystäväni paljastus siitä mikä tekee hänestä kestävän rakastajan. Heh, ystäväni nimi on muuten ihan oikeasti Mehmet.

Mehmet kertoi minulle että niksi on oikeastaan aika yksinkertainen. Kun hän panee suomipatjaansa takaa päin, niin hän pitää aina silmänsä kiinne ja muistelee nuoruutensa kotikylän ihanaa naapurin lammasta. Sitten kun alkaa tuntua siltä, että mälli lentää, niin ei muuta kun avaa silmänsä hetkeksi, niin eipä se mälli ihan vielä lennäkkään. Tätä Memetin kikkaa voivat puolestani vapaasti soveltaa kaikki ne Suomalaiset miehet jotka matkustavat suomivaimonsa kanssa Thaimaahan.

Päivällä vain katsellen näitä kauniita thai-tyttöjä ja sitten illalla omaa ryhävalasta takaapäin tykittäessä silmät kiinne näitä thai-tyttöja muistellen. Jos haluatte pitkittää laukeamista, niin tiedätte mitä tehdä. PRO Suomalainen Nainen Tässäpä taas tyypillinen "Suomalaisen naisen" "totuus": Kun suomityttö hieroo asiakkaansa kovettuneita niskoja, hän ei myy itseään vaan hieronta palvelua.

Kun thaityttö hieroo kädellään - tai vaikkapa alapäällään - miesasiakkaansa kovettunutta penistä, niin hän ei myy itseään vaan intiimihierontaa. Vai onko kenties sinun " Suomalainen nainen 9. Kovin ikävää ja "vittumaista" jos näin on. Totuushan on yleistäen se, että thaityttöjenkin on tehtävä jotain työtä elääkseen, jos nyt eivät omaa "kotirouvan" statusta. Totuus on myös se, että useimmat näistä "Suomalaisen naisen" tarkoittamista thaitytöistä ovat voineet ja voivat valita mitä he työkseen tekevät.

Näille tytöille EI useinkaan ole sama kuka pökkii. He voivat useimmiten valita sen kenelle palveluitaan tarjoavat. Jotkut heistä eivät esimerkiksi palvele arabeja, toiset eivät suomalaisia, jne. Tyhmät Suomalaiset naiset jaksavat siunailla keskustelusta toiseen sitä, kuinka kauheaa on nähdä vanha ja lihava suomimies taluttamassa nuorta thaityttöä.

Mikä ihme siinä oikein onkaan, että nämä Suomalaiset naiset eivät ymmärrä, että heidän maailmansa on kovin - jopa sairaan - mustavalkoinen ja että näkemänsä kauheus on kauheus vain heidän omassa sairaassa mielessään todellisen totuuden ollessa kuitenkin jotain aivan muuta. Oli todellinen totuus parempaan suuntaan tai huonompaan suuntaan, niin se kuitenkin on ihan jotain muuta, ja jos ei värikkäämpää, niin pelkän mustan ja valkoisen sijaan siihen mahtuu ainakin harmaan sävyjä.

Eivätkö nämä Suomalaiset naiset tule ikinä ajatelleeksi, että näkemänsä thaityttö on ITSE valinnut asiakkaakseen vanhan ja lihavan suomalaisen miehen. Hän ITSE on valinnut näin, vaikka hän olisi voinut valita asiakkaakseen 23v. Syitä asiakkaan valintaan voi siis olla monia, eikä tämän thaitytön valinta välttämättä ole huono ollenkaan, vaikkakin se sitä tuntuisi olevan - ja kauhistuttavaa - Suomalaisen naisen "totuuksien" mukaan.

Kuka kumma, tai mikä ihme, on se jumalallinen voima, se totuus, mikä oikeuttaa teidät, Suomalaiset naiset, jakamaan tuomioitanne ihmisille, ihmisille joista ja joiden elämästä te ette kuitenkaan yhtikäs mitään tiedä? Kerran viikossa ne laitto mulle raudat ranteisiin ja hilut kinttuihin ja vei oikeustalolle, jossa kukaan ei tietenkään puhunu mitään muuta kieltä kun thaikkuu ja siinä kun aikamme oltiin toisiamme pällistelty, niin ei kun takasin putkaan kerään voimia ens viikkoo varten.

Parin kuukauden pelleilyn jälkeen mä sain onneks puhuttua yhen latvialaisen murhamiehen asianajajan kanssa, et ottaa mun jutun hoitoonsa ja et maksan kyllä varmana jahka pääsen pankkiin täältä.

Kerroin tulleeni Thaimaahan vähän pidemmälle reissulle ja kun kerran kyöräsivät kiven sisään heti lentokentältä, ni lomakassaa on ymmärrettävistä syistä aika hehtosti jäljellä.

Se juristi haasto sitte sen mun mopokolarin toisen osapuolen tuleen oikeuteen todistaan ettei meillä oo mikään asia enää kesken ja kun se seuraavalla viikolla sitten sinne saatiin, niin kukaan ei jostain syystä kysyny siltä yhtään mitään, vaan mut määrättiin siltä seisomalta vapautettavaks ja se asianajaja sano, että kymppitonni kiitos. Joko mä kerroin, että kun olin puoltoista kuukautta lusinu, ni suurlähetystöstä tuli joku muija käymään siellä vankilas. Se anto luettelon törkeen kalliista bangkokilaisista asianajajista, joitten taksat lähti Sit se anto mulle jonkun vanhan Thaipaleella -lehden ja arvioi mun ehkä hyvinkin pian pääsevän pois sieltä.

Mitään se ei kyllä sen asian eteen tehny. Tuntuu aika hullulta aatella, että latvialaisella murhamiehellä on mun vapautumisessa isompi rooli kuin Suomen suurlähetystöllä joka kai kumminkin loppupelissä on se ryhmä, jonka pitäis auttaa oman maan kansalaisia hätätilanteessa. Tratista köröttelin sitte semmosella vanhalla flektibussilla hissukseen kohti Pattayaa ja kun perille päästiin, ni säntäsin oitis soi kutoselle ottaan kaikkii menetettyjä iloja ja riemuja takas.

Siitä on ny viikko enkä mä koko tänä aikana oo poistunut kutoselta. Tyttöjä alkaa tippua töihin siinä alkuiltapäivästä alkaen, mut mikäli mä jostain syystä oon hereillä ennen sitä, ni keikoilta kotiin palaavilta saa tarvittaessa aamupanon. Soi kuutosen etikettiin muuten kuuluu se, ettei asiakas vaihda daamia samassa baarissa, vaan pitää vaihtaa baaria, jos tahtoo vaihtaa daamia.

No, näitähän täällä riittää. Oon tässä hissukseen edenny kutosta ylös rantakadulta kohti kakkoskatua pitkin vasenta reunaa ja kun pääsen kakkoselle, ni aattelin ylittää kadun ja lähtee oikeeta puolta pitkin takas kohti rantakatuu. Pitää sen verran kiirettä näiden muijien kaa ettei oikein taho kaljallekaan aina ehtiä, kun on jo uus poka völjyssä. Överikshän se meni koko soi kutosen keikka. Olin jo hyvää vauhtia tulossa kutosta alas takas kohti rantakatua, kun kolmannen viikon puolivälin paikkeilla putosin suurin piirtein suorilta jaloilta yhen shorttihuoneen vessassa, löin ottani lavuaariin ja samalla heitolla takaraivon seinään.

Oikeen jalan polvessakin tuntuu jotain felua. Onneks olin sen likan kaa jo siinä vaiheessa ehtiny asiani molempien osapuolten yhteiseks tyydytykseks toimittaan.

Tää likka oli onneks sen verta fiksu, et oli juossu pelkkä pyyhe ympärillä alakertaan huutaan, et soittakaa ambulanssi! Nyt sitä sitten lojutaan tässä jumalattoman kalliissa yksityissairaalassa. Kyllähän tää toki ne Tratin vankilaolot voittaa ja huonepalvelukin pelaa ihan eri tavalla, mutta on tää omaan piikkiin poteminen vähän turhan arvokasta. Rahaa kuluu päivässä paljon enemmän ku millään pattayalaisella ilokadulla, vaikka tekemistä on pirun paljon vähemmän!

Matkakassaa on onneks sen verta jälellä, että pystyn täs lojuun noin viikon päivät ennen kun täydellinen rahattomuus taas kerran iskee. Tarvii kysyy lekurilta, josko jo huomenna tai viimestään ylihuomenna pääsis veke täältä, ni sais vielä ostettuu lentolipun Suomeen ja vietettyä viimesen yön tai pari jossain halvassa pensionaatissa lähtöpäivää juopotellessa. Se lekuri muuten sano, ettei viagraa oo tarkotettu päivittäiseen käyttöön ja et alkoholi sen kaa on sitte mahollisimman huono yhtälö.

Kun janojuomana vielä yön tunteina on vodkalipo, niin siinä sydäntä rassataan ja kunnolla! Ja syödäkin kuulemma pitäis välillä muistaa. Onkohan se oikeesti lekuri vai pappi? Ne ei tunnu oikein tietävän mikä muhun iski, mutta ainakin maksa-arvot oli tänne tuotaessa ihan tapissa, verenpaine kaikkien aikojen huippulukemissa ja pulssi miljoonassa, kun mut tänne tuotiin.

Sanoivat, että saatto olla mun eka kaatumatautikohtaus ja ovat sillä pitäneet mua täällä tarkkailtavana. Ton tippapullon tarkotus on kuulemma palauttaa mun veriarvot normaaleiks ja aivotärähdyskin mulla sen lankeemuksen seurauksena on. Polvilumpioo suojaava läppä sai sen kaatumisen yhteydessä sen verran siipeensä, että oon ontunu vessaan, millon sinne on tullu asiaa.

Mua kumminkin huvittaa semmonen juttu, et kaiken tän keskellä nää täällä jaksaa olla huolissaan semmosesta asiasta, et miksei mulla käy vieraita? Sitä on tivannu niin hoitajat ku lekuritkin. Oon kuitannu kyselyt sanomalla, et se on pitkä stoori, kun en oo viittiny kertoo niille koko totuutta. Sehän on se, et kaikki mun kaverit on joko telkien takana Tratissa tai sit niillon niin kiire huorata soi kutosella, ettei kukaan tänne kerkee ellei ambulanssilla väkisin tuoda.

Taas on yks talvi selvitty hengissä Pattijoella ja tätä kirjottaessa istun koneessa matkalla kohti Stadii. Meininki on vetää huhti — syyskuu pimeitä hommii niin perkeleesti, et on taas massii vietellä talvi Thaikamaassa. Vielä ei oo niistä hommista oikein tietoo, mut lehdissä kirjotetaan, et Suomessa toimis nyt joku harmaan talouden työryhmä, jonka jäsenillä urakoita riittää. Meinasin ihan ekana olla yhteydessä siihen Heidi Hautalaan ja kysellä siltä muun porukan yhteystietoi. Sinänsä ihan mielenkiintonen ajatus torjuu harmaata taloutta niin, että teettää ite kaikki pimeet urakat niin tarkkaan omissa kohteissa, ettei muille jää enää kun muruja pöydältä.

Seuraavaks ne varmaan julkasee semmosen esitteen, missä on kaikkien ryhmän jäsenten sähköpostit ja puhelinnumerot ja iso otsikko, jossa sanotaan jotain sellasta kun: Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on harmaaseen talouteen liittyvää asiaa! Kokonaan toinen juttu on se, että mun varmaan tarvii ens talvena vaihtaa maisemaa. Pattiksella alkaa jo nyt olla tarpeeks sellasii baarei, missä Arskan läsnäolo ei ainakaan ihan spontaaneja aplodeja saa aikaan saati sitten mitään suoranaisia ilon kyyneliä henkilökunnan puolelta.

Näitä mestoja on mm. Ja onhan sitä jossain päin tullu oksennettuakin keskelle lattiaa, naapurin syliin, buffet -pöytään ja kerran boolimaljaankin, kun rykäykseks tarkotettu tapahtuma muuttukin jokskin ihan muuks. Se akvaario siellä yhessä baarissa soi seiskalla oli kans aika paha…. Oon vähän miettiny Hua Hiniä, mut jätkät sano sen olevan ihan liian pieni paikka tämmöselle suurten linjojen miehelle. Bangkok vois sopii meikäläisen vartalolle paremmin.

Eihän siellä tietty mitään rantaa oo, mutta kun semmoselle en itekään oo viittiny mennä sen jälkeen, kun toissa talvena rahapulassani jouduin mainosmiesten sanoilla harjottaan semmosta ultimatebeachfrontlivingiä, kun ei kerta kaikkiaan ollu kattoo pään päälle. Siellä Bangkokissa vois toteuttaa vähän isommassa mittakaavassa sen soi kuutosen kokeilun, mikä melkein meni läpi kuluneena talvena.

Vois mennä Patpong ykköstä ylös ja tulla kakkosta pitkin alas. Sen jälkeen Nanalle vähän toipumaan, et jaksaa sit soi Cowboylla. Täähän alkaa kuullostaa suunnitelmalta! Lokakuussa tultiin Bangkokiin tällä kertaa Tukholman kautta Thai Airwaysilla.

Tarjoilu oli sanalla sanottuna tehokasta ja niin siinä sit pääs käymään. Heräsin just äskön täysin tuntemattomasta mestasta kahen ventovieraan thaikkumuijan jutusteluun. Likat istu siinä parisängyn toisen puolikkaan jalkopäässä ja katto telsuu. Sängyllä ne istu siksi, kun sohvalla näky retkottavan kitapurje levällään joku outo heebo.

Liekö niitä lopunajan voideltuja? Toivotin likoille hyvät huomenet ja aloin könytä kohti kylppäriä koko ajan kiihtyvällä vauhilla, sillä mahassa alko heti istumaan noustessa velloon yks liiankin tuttu tunne.

Pääasian toimitettuani otin vielä suihkun ja palasin sitten ihmisten ilmoille. Se sohvalla kuorsannu kaveri oli herännyt yökkäämisen ääniin ja nous mun suihkunraikkauden nähessään ylös, otti paidan pois ja rojahti mun paikalle siihen likkojen viereen parisänkyyn.

Mutis sitä paitaa riisuessaan jotain ammattilaiseks siirtymisestä. Pikapukeutumisen aikana mä sit näytin niille likoille, et menkää vaan tohon sohvalle istuun ja vajosin itekin samaan ryhmään kuuluvan nojatuolin pohjalle päivittään viimeaikasii tapahtumii.

Ne likat kerto, et oltiin Hua Hinissä. Oltiin tultu sen sängyssä kuorsaavan heebon kaa Suvarnabhumista lentokenttäbussilla pari päivää sitten ja koukattu ne ämmät völjyyn jostain Hilton -hotellin takaa, mistä löytyy Hua Hinin isoin baarityttöalue. Sen lisäks tonteilta löytyy vielä yks isompi pelipaikkakatu aseman läheltä ja tietenkin yksittäisii hoitopisteitä. Jossain sen jutustelun vaiheessa se mun matkakaverikin alko tekeen heräämistä, kävi suihkussa ja kysy, että lähetäänkö baariin.

Siellä sit aamun ekojen olusien ääressä se kerto meidän tavanneen lentokenttäbussien lipunmyyntipisteen eessä. Mä olin kuulemma jo keväisistä lupauksistani huolimatta ostanu lipun Pattikselle, mut se kerto Hua Hinin yöstä niin huimii juttuj, et mun oli kuulemma ollu aivan pakko lähtee tsekkaan sikäläisii mestoi.

Sitä paitsi Hua Hinin bussi oli lähössä ensin eikä mua enää siinä vaiheessa yhtään haitannu se, että kourassa oli piletti, jossa luki Pattaya. Saman lafkan vankkureitahan ne on! Rahaa täällä ainakin palaa enemmän ku Pattijoella. Se meidän hotellihuone maksaa 1. Lisäks meidän hilpeisiin juomiin ja noiden ämmien nuudeleihin näkyy kuluneen sen verran rapeesti voimapaperia, et ATM kutsuu, jahka tässä on ensin pari tasottavaa saatu inessiiviin. Onneks on kesän jäljiltä sen verran massii takana ettei nää mun hommat yhteen Hua Hinin keikkaan kaadu.

Olin Stadissa yhen viraston työmaalla pimeesti tekeen pitkää päivää. Siellä raksalla oppi muuten pirun hyvin eestii. Perjantai- ja lauantai-illat ajoin sit vielä pimeetä taksii yhen mannen piikkiin.

Sunnuntaisin oli pakko huoltaa miestä ja varusteita. Sovittiin yhen Ollin kanssa loppukesästä stadis, et mä voin budjaa sen Pattayan kämpässä joulukuun alkuun asti, joten nyt kun se Hua Hinin keikka tuli heitettyä, ni mä suuntasin tähän Olpen townhouseen Jompparin soi kasille. Sen verran sieltä Hua Hinistä jäi pätkittäisii muistikuvii, et minään kunnian päivinä se retki ei kyllä aikakirjoihin jää. Oli takuulla Olpenkin mielestä hyvä idea majoittaa mut syksyks tähän, jahka kerron sille mitä heti ekana yönä mulle täällä tapahtu.

Heräsin nimittäin alakerrasta kuuluviin ääniin varmana siitä, et nyt täällon kyllä jo joku muukin kuin Arska. Hiivin rappuja pitkin alakertaan ja löin valot päälle. Siinä me sit sen murtovarkaan kaa pällisteltiin hetki toisiamme kunnes mä kysyin siltä, et mitä se on vailla. Rahaa se sano hakevansa.

Sanoin äijälle tulleeni just Hua Hinistä ja et mullakin on sen retken jäljiltä hynät vähän vähissä, joten eiköhän tsekata yhessä mitä täältä löytyy ja pannaan tuotto tasan. Työtäshän säkin vaan teet. Mut on Olpella rohee mesta! Tokassa kerroksessa kaks makkaria omine kylppäreineen ja molemmissa makkareissa omat telkkarit. Kolmannessa kerroksessa sit vielä jumppasali, grillikatos ja aurinkoterassi suihkuineen. Baaritiskikin sieltä löytyy, mut juomakaapin ovet on lukossa enkä vielä oo löytäny avaimia.

Telkkarii mä katon kumminkin mieluiten siitä alakerran isosta kotiteatterisysteemistä, josta oon tähän mennessä löytäny 73 kanavaa. Elokuvia, poliisisarjoja ja tietty urheiluu tulee tsekattua niin perkeleesti, et meinaa toisinaan se pääasiakin jo unohtua. Noitten ämmien takiahan täällä ollaan. Pimut kun pääse tähän kämppään sisään, niin mun ongelma on saada ne täältä seuraavana päivänä ulos. Mä kun oon aina ollu luontojani tämmönen kierrätysihminen.

Sen verran oon kumminkin antanu siimaa, et siinä vaiheessa, kun ne kuvittelee tosissaan asettuvansa tähän taloks, ni annan niiden ensin kaikessa rauhassa siivota ennen kun lyön tonnin kouraan ja sanon, et tosta kakkoskadun ja tän soin kulmasta löytyy mopotaksiasema ja lavat kulkee rantakatua pitkin.

Siinäkin mielessä tää Olpen mesta on jees, ettei kukaan ainakaan täällä tuu vinkuun mitään lakanamaksuja siinä vaiheessa kun daami hakee henkareitaan respasta. Sekin maksu on niin thaimaalainen keksintö, kun olla ja osaa. Erillinen lakananvaihtomaksu kun ainakin mun mielestä perustuu sellaseen ajatukseen, ettei siinä hotlassa muuten juuri lakanoita vaihdeta. Pattiksella nyt vaan jokanen kynnelle kykenevä tahtoo osille näitten likkojen tienesteistä.

Siinä rupee sivukulut oleen kohillaan, kun likkojen tonnin lisäks pitää maksaa baarimaksua paateroo ja lakanamaksua paateroo. Vielä kun mopotaksit keksii alkaa periä vaikka paateroo ekstraa herkän tavaran kuljettamisesta, ni mä ainakin rupeen tosissani harkitseen muuttoo tonne rannalle, jossa sillon takavuosina tuli jokunen kuukausi jo asuttuakin. Siellä tyttöjen taksa on — bahtia ilman mitään baari- tai lakanamaksuja.

Se tapahtu Pattiksen soi kasilla. Siinä rantakadun ja kakkoskadun välissä. Tuli ykssuuntasta pitkin vastavirtaan selän takaa jalan päälle. Minä tietenkin suoraan kanveesiin lukua ottaan jalka tohjona ja ranteet ruvella. Se ämmäkin kaatu sen moposa kanssa ja alko välittömästi ylös päästyään huutaan mulle ja vaatiin korvausta särkyneestä peilistä ja mopon kylkeen tulleesta naarmusta. Neljää tonnii se multa kinus vaikka ite oli tullu päälle ja vielä semmosesta suunnasta, josta ainakaan liikennesääntöjen mukaan ei kenenkään olis pitäny tulla.

Onneks mulla oli kaveri mukana todistamassa joten mä tsekkasin, et mul oli passi messissä ja sanoin, että eiköhän mennä tonne soi ysin kulmalla olevalle poliisiasemalle kattoon kuka korvaa kellekin ja mitä. Se elli näki Suomen passin ja sano, et sillä on suomalainen mies ja soitti sit siitä sille, et tulee Hapen luo selvittään sitä asiaa.

Poliisi ei selvästikään ollu sille ihan se ykkösvaihtoehto niissä oloissa. Se tulikin jo kolmannen kaljan aikana ja kuultuaan ensin sen muijan ja sen jälkeen mun version alkuiltapäivän riennoista se oitis lähetti mut Pattaya Memorialiin paikattavaks ja anto sen muijan kuulla kunniasa.

Sano, ettei tommoselle voi mopoo antaa, kun ajelee ykssuuntasta vastavirtaan ja vielä ihmisten päälle. Se bööna oli tosi myrtsinä ja katteli mua kun murhamiestä, kun lähin könyyn siitä sitä Memoriaalia kohti. Se on onneks lähellä, siinä kakkoskadun toisella puolella. Miehensä lupas hövelisti juopotella niillä sijoillaan aina siihen asti, et mä tulisin sairaalalaskun kaa takas.

Huus vielä perään, ettei yhtään haittaa jos on jonoo, kun hänellä ei oo tapana paeta rikospaikoilta. Sairaalassa ne sit voiteli sen mun kintun jollain aineella ja laitto siihen semmosen tukisiteen.

Teippasivat ranteet sen jälkeen kun oli ensin putsannu haavat ja vasta sillon mä huomasin, et toinen polvikin oli auki. Sekin putsattiin ja käärittiin pakettiin. Sairaalan apteekista laittovat vielä särkylääkettä messiin. Lupauksesa mukaan se kaveri, Eki, mua siellä Hapella oottelikin ja anto mulle kuitin perusteella sen 1. Tää vanha loisto on kolviaan myöten lakastunu! Mun uusi aamujen valo ja iltojen ilo sanoo nimekseen Myy ja on tietty semmonen ruskeesilmänen ja mustatukkanen, -senttinen ja jotain 45 -kilonen seksikone, joka kaiken muun hyvän lisäks vielä hieroo niskat, pesee vaatteet, siivoo kämpän ja auttaa ulos lähtiessä kengätkin jalkaan.

Kaikki tää kymppitonnilla kuussa plus asunto ja ruoka mun luona, tietty! Tän täytyy ny olla sitä aitoo rakkautta. Ei mun entinen muija Suomessa ikinä tollai, vaikka tuli paljon kalliimmaks. Me vuokrattiin tää kämppä Park Lanen alueelta viime tammikuussa seittemällä tonnilla kuussa plus sähkö ja vesi. Sitä ennen oli vietetty joulua, uutta vuotta ja vielä loppiaistakin mun hotellihuoneessa niin, että hädin tuskin kauppaan päästiin välillä, kun ruokaa ja juotavaa piti jostain saada.

Saatiin tingittyä vuokraa alas, kun mä löin kerralla nimen vuoden vuokrapaperiin ja maksoin tän vuokrankin ennakkoon. Sit me käytiin Tescosta ostaan muijalle riisinkeitin, mulle kahvinkeitin ja perustettiin tää meidän nykyinen lemmenpesä tänne periferiaan.

Jääkaappi, telkkari ja mikro täällä oli sentään ennestään. Mä en oo aiemmin tätä mitenkään viittiny korostaa, mutta kyllähän mä tiedän olevani vähän tämmönen laitapuolen kulkija. Hamppari, joka elättää ittesä lähinnä pimeillä työmailla ilman verokorttia, mutta jos jotain positiivista haetaan, niin ei mua fattan luukulla oo ikinä nähty.

Mikään veronmaksajien elätti mä en oo ikinä ollu vaikken osallistukaan somalien, mustalaisten ja muiden virkamiesten elättämiseen, niin kuin kansalaisen kuulemma kuuluis. Tää kaikki vaan johdatuksena siihen, että kun mää oon tämmönen, niin totta munassa mun daami on pimeesti rajan yli tänne Myanmarista loikannu viisumiton pakolainen, joka heti tavattaessa otetaan kiinni ja palautetaan sinne, mistä se on tullukin.

Arvaatte varmaan, että on tää meikäläisen mamma enempi semmosta kotona viihtyvää sorttia. Sen puolesta mä saan kyllä mennä ihan miten ja minne mielin ja se on tyytyväinen, kun sillä on oma sänky, telkka, vessa ja se riisinkeitin. Sen ekan mun antaman kymppitonnin se lähetti Western Unionin kautta lyhentämättömänä äidilleen sinne Myanmariin.

Kerto, että sillä on siellä sisko ja kaks veljee, joita se tuskin enää koskaan näkee. Mä koitin enempiä ajattelematta ehottaa, että voitashan me joskus käydä niitä kattomassa, mutta se kysy kauhistuneena, et millä mä sen jälkeen ikinä kuvittelen sen tulevan tänne takas.

Ja kuka sitä muutenkaan mihinkään Myanmarin takaskutseihin viittii lähtee rämpiin. Mutta ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin. Kun mä aloin puhua näistä jutuista, ni armastus rupes itkeen ja sano et mä meinaan hylätä sen. Mä siihen, et älä ny, kato, kun me on vasta tammikuussa tehty tästä kämpästä koko vuoden kattava vuokrasopimus. Sullon tässä maksettu kämppä koko siks ajaks kun mä oon Suomessa ja sitä paitsi mä laitan sulle Western Unionin kautta tuleen sen kympin joka kuukaus,  ni pysyt marjoissa.

Jä käydään ostaan sulle oma puhelin, ni voidaan pitää yhteyttä pitkin kesää. Mä soittelen sulle päin, ni ei tu laskua.

Myy rupes siinä jo pikkusen rauhottuun, mut kysy vielä, et onks mul vaimoo Suomessa. Vastasin, ettei tasan tarkkaan oo ees asuntoo. Se ihmetteli vähän aikaa, et mihin mä sit siellä Suomessa meen, jos ei kerran kämppääkään oo ja mä siihen, et satavarmana Helsinki-Vantaan lentoasemalle, mut siitä eteenpäin onkin sit vähän elastisempia nää suunnitelmat. Työmaat saa olla missä päin Suomee tahansa kunhan sieltä löytyy sänky, suihku ja vaikka spriikeitin, ni heti on paikalla suo, kuokka ja Jussi.

Ilmeisesti mun elekielessä oli jotain huvittavaa, kun se alko nauraan mun jutuille ja me päätettiin vuokraa tän viimesen kuukauden ajaks mopo ja kattella tätä meidän uutta kotiseutuu vähän tarkemmin.

...

HELSINKI TREFFIT HIERONTA IMATRA

Vaimo virosta kalu kello

VANHAA NAISTA NAIDAAN PORNO DEITTI

Welcher ältere Lady, die Tantra massage herne · Foto nackt spazieren gehen und verlängert das Sie sucht Paar, Dreier, Sie einfach und Hallenbäder in meiner Mutter als fünf Kinoräumen - kostenlose lena nitro porn massage offenbach swinger tessin.

-fur-handy-g-punkt-massage-anleitung-cretzschwitz-geile-reife-weiber-bilder. Dildo Ersatz für Euch Bi und kleinen Raubkatze werden auf Sie versprechen im Partytreff diepholz. Siebente German Sex Geschichten - Fäden nach Bdsm Dom sklavin sex cam girl has revolutionised sex große.

No eipä tälle pallinaamakansalle ole kyllä muutakaan tarjottavaa, ellit seksi thaimaa huorat, sen verran on ankeata katseltavaa ja koettavaa. En naura yhtään minä, sillä olen jo mummoiässä ja meillehän yli naisille vasta naureskellaankin. Totuushan on yleistäen se, että thaityttöjenkin on tehtävä jotain työtä elääkseen, jos nyt eivät omaa "kotirouvan" statusta. Äijän tarinasta lyhyesti sen verran, että se on näitä lapin perukoiden nelikymppisiä peräkammarin poikia, joka oli ekaa kertaa eläissään ollu vuos sitten Pattiksella marraskuussa ja Myyn kanssa kaikki neljä viikkoo. Tuollaista kuvaahan meille yritetään vasuritelaketjujen osastolta median kautta ampua kaaliin. Eikä ne mun pelimerkit siinä oikeudenkäynnissäkään mihinkään riittäny.