Old thai hieronta kokemuksia

old thai hieronta kokemuksia

Massagen anbietet was ist zu Viert in diesem Zustand taunus in Wilhelmshaven oder Inserieren Sie außerdem selbst. Kurzer rock ohne. Sm massage hannover. the sound of oversized objects, such as a new year on Gute Lesben Handy Pornofilme und Sex Shop und.

...

Ilmaisia seksi kuvia nuoleminen

EROOTTISET TARINAT ILOTALO

Old thai hieronta kokemuksia toukokuu Elikkäs AP:ta kiinnostelisi käydä kokemassa tämä thai-hieronta ja se . Todella harvoin saanut hyvän kokemuksen thaikkuloista, mutta niitä. 11 Nov Ale - Seksi piikkiö eläinten alaston videot thai hieronta. .. siis kertokaa hirveitä/ ihania/outoja/pervoja/hauskoja thai/perus hieronta kokemuksia!. toukokuu Kysyin yks ilta mieheltäni, että miksi hän on käynyt Thai-hieronnassa ja mitä siellä tapahtuu. Mieheni hermostui ja kysyi, että miksi kyselen.

Tiedän tilanteen, kävin viimeksi torstaina. Ainakaan minun kohteluni ei ole muuksi muuttunut. Poliisi on taas ollut kovasti ahkera Seinäjoella taikkuloiden suhteen.

Rattie parka on käynyt kuulusteluissa moneen kertaan. Hän maksaa veroista lähtien kaikki velvoitteet. Tämä vaan ei riitä, koska viranomaistaho ei halua uskoa, että niin pienellä tuloksella voi Suomessa elää. Joillekin kansan ryhmille lykätään rahaa joutenoloon, mutta nainen joka haluaa elää omalla työllään karkotetaan: Himohupakoitsija Joo samaa se minulle avautui viimeksi kun kävin.

En tiedä miten nuo kiertävät hierojat saa suomessa asua. Heillä luulisi olevan vielä hankalampaa viisumin saaminen ku oman puljun omistavalla. Joo samaa se minulle avautui viimeksi kun kävin. Kiertävät toimivat itsenäisinä yrittäjinä, periaatteessa siis ihan samalla tavalla viranomaisiin nähden, kuin liikkeen omistavat.

Rattien tapauksessa tilitoimisto on mokannut. Se olisi hyvin voinut neuvoa, että kannattaa nostaa tulosta extroista ja maksaa vähän enemmän veroa. Haluaisin käydä tapaamassa jotain iso tissistä hierojaa seinäjoella, onko sellaista tällähetkellä tarjolla? Sillä on kyllä painooki vähä enemmän ku noilta 20 vuotiailla mitä muista paikoista löytyy. Canonballin kerhotilojen vieressäki on yks paikka missä voi olla isompaa tissiä mutta mulla ei oo mitään hajua kuka siellä on tällä hetkellä paikalla.

Kukaanko ei ole hetkeen käynyt katsastamassa markkinoita? Kaarantiellä nyt kiva, pitkä, pienirintainen, ja pilluinen likka: Mikäs naapurisivuston uusihieroja tai missä se on? Kaaratielle pitäs mennä testaan, jos kerta uusi, edellisestä käynnistä vain jäi vähä huono kuva Sepä on juuri se Kaarantien likka, josta yllä kerroin: Nosturin tien suunnalla kukaa ny käyny?

Monan hierontaa jäin kaipaamaan. Tulipa pyörähdettyä vaihteeksi Kasperinviidassa. Paikalla omistaja Min ja vieraileva tähti. Tarjolla kovempaa ja sivelyhierontaa. Vierailijan etupuolen sivelyhieronta varsin virkistävää.

Min on lähes täydellinen thainainen minun makuuni: Antaudun mielelläni hänen ihanaan hoivaansa Kaksi tyttöä mahdollistaa valinnan. Naapurisaitilla ilmoittelee kaksi taikkua palveluitaan nimimerkillä Asia Thaihieronta. Tulipahan käytyä kyseisessä, uuden rivitalon toisessa kerroksessa. Saunominenkin onnistuu yksin tai porukassa. Vietin aikaani nuoremman ja hoikemman likan kanssa. Tapaamistani Thai naisista varmaan yksi mukavimmista keskustelu- kumppaneista.

Hieronta persoonallisin mitä on vastaan tullut. D Kuinka kauakana keskustasta se rivitalopätkä on? Hieronta pari kertaa viikossa tekee hyvää: Kävin Kasperviidassa muutama päivä sitten, totesin että paikalla oli vain yksi tyttö ei vierailevaa tähteä, hieronta oli paremmin sivelyä ja muutenkin ei oikeen sytyttäny Kävin Wärren edessä kääntyys kun luulin että siellä olisi uusi tyttö no ei, kun kysyin pois lähtiessä että mikä juttu niin alkoi selitykset että ensi viikolla Ilmoituksessa näyttäs vaan olevan annettuna muutama miinusääni Tiiä sitte, pitääkö paikkaansa, Ukkosammakon kommentin mukaan ei.

Nurmoos ei ollu tänään taikun taikkua: Onkos kukaan käyny sweet thaissa, että onko minkälaista tyttöä paikalla? Nammi ilmeisesti ollut loppuviikon yksin. Ensi viikolla tulee uusi tyttö tai uusi tuttu tyttö: Joo nyt kävin sweet thaissa Varttuneemmat leidit hierovat yleensä hyvin.

Muut palvelut pitää joskus hakea muualta: Lehdessä ilmoittelee kauhajokinen thaihieronta, onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta ja sijaitseeko se missäpäin kauhajokea? Laitas mulle hänen yht tietoja Jos vaikka kilauttas sunnuntaina, ku kotiituu Siis minä kotiudun. Tietääkseni sama muija mikä poikkesi tuossa cannonballin vieressä ennenkuin siirtyi kauhajoelle.

Iha mukava muija vaikka ikää ja elopainoo olikin jo vähän kertyny. Hierontayrityksen omistaminen on se kannattavin bisnes. Kyseinen leidi laajensi toimintaansa Kauhajoelle. Himohupakoitsija Hieman kyllä mietityttää tämä laajentaminen. Siis laajensiko tämä Seinäjoen kauppakadulla oleva muija kauhajoelle, ja jos niin, niin millä rahalla?

Oon vuosien aikana pari kertaa käyny aikana kauppakadulla ja kyllä se omistaja on aika huono kaikilla osa-alueilla. Vaikka täytyy sanoa ettei toi laajentaminen paljon kustanna. Hieman kyllä mietityttää tämä laajentaminen. Pari, kolme asiakasta päivässä.

Huomenna olisin menossa ensinmäistä kertaa thai hierontaan seinäjoella. Minne kannatta mennä ja minkälaiset hinnat eri palveluista? Mene Kauppakadulle Rattien luo, niin saat oikean kuvan hommasta. Puolituntia 30 euroa, tunti 50 euroa. Lisäpalvelut pitää neuvotella paikanpäällä. Seinäjoen hieromot laajentavat toimintaansa maakuntaan.

Sabai Thai näyttää perustaneen haaraliikkeen Kurikkaan. Kymmenen pisteen vinkki Kasperinviitaan meneville. Teidän ei ole pakko ottaa sitä tyttöä, joka tulee tyrkylle. Minun lempityttöni Min on myös paikalla: Ei omistaja, vaan se pienempi Min. Toinen likka pyrkii väkisin viemään kaikki asiakkaat.

Himohupakoitsija Onko se tyrkyttäjä vai min joka ilmoittelee naapurisivulla? Onko se tyrkyttäjä vai min joka ilmoittelee naapurisivulla? Ei kumpikaan, vaan kaarantien likka: Himohupakoitsija Likka, 40vee milf: Hieman vanhempi likka ; Himohupakoitsija. Eipä taida kaarantiellä olla enää sitä vanhempaa tyttöä Ei kukaan oo käyny lähiaikoina seinäjoen thaikkulois? Minkähänlaista tarjontaa mahtaa olla tällä hetkellä.

Minkähänlaista tarjontaa mahtaa olla tällä hetkellä Naapurisivustolla ilmottelee tohon cannonballin viereiseen hieromoon tullutta uutta tyttöä. Naapurisivustolla ilmottelee tohon cannonballin viereiseen hieromoon tullutta uutta tyttöä. Komento takaisin, sama läski muija siellä oli ku viimeksiki. Vanha markkinointi keino, ilmoittaa uudesta tytöstä.

Porukka käy tsekkaamassa ja harva kääntyy takaisin. Voi tehdä yllättävän usein. Olen varmaan hidasälyinen tai jotain , mutta tuo teollisuusalueen paikka ei vaan löytyny , vaikka yritin navigoida sinne Jos joku on tuolla makeassa paikassa käyny , voisko heittää jonkun ohjeen siitä sijainnista.

Siellähän on vaikka mitä teollisuusrakennusta.. Karttaohjelmani ei tunnista ko. Ajatus hieronnan kyselemisestä teollisuushallien ovelta tuntui absurdilta.. D Samaa mieltä Markun kanssa. Itte en noista virolaisista vaatteenvähentäjistä ja "hierojista" välitä.

Nikkiä kävin viimeksi moikkaamassa. Tollanen pikkusielusuus on ihan perseestä. Viisi, kuusi vuotta sitten Seinäjoella oli useampi strippipaikka. Nyt oikeastaan vain tämä yksi. Ehkä se on tarpeellinen. Itte olen niitä vanhankansan miehiä, joka tykkää ostaa ruokakaupasta ruokaa eikä öljynsuodattimia. Samaa mieltä Markun kanssa. Himohupakoitsija joo se onkin hyvä kysymys kun se ei osaa suomea jo toinen tyttö toimitti mulle mitä se sanoi.

Okei, rattie on poistunut keskuudestamme ja torin viereiseen hieromoon on tullut uutta lihaa. Valitettavasti liha on melko kehnossa kunnossa. Siellä se on yks vanha muija, joka on seinäjoella aikasemminki pyöriny.

Lisäksi joku ~40v kohtuullisessa kunnossa oleva muija. Vanha muija ottaa hierontamaksut ja toinen hieroo. Paitsi jos haluaa vanhalta muijalta hieronnan, jota en suosittele. Tämä nuorempi on kuulemma vaan viikon täällä jonka jälkeen lähtee takaisin tampereelle. Hieronnan ja yleisen fiiliksen perusteella taitaa olla ihan aloittelija tällä alalla, vaikka suomessa onkin useamman vuoden asunut. Mahtoito rahan tarve vetää perässään, sitä en tiedä.

Joka tapauksessa tämä nuorempi tapaus oli oikein mukava vaikka vähän arka liikkeissään. Mitä siis nyt on häta,jos olen markkinoilta poistunut? Siis oli nuori kyllä Mitähän sinä taas sekoilet: Ei kenelläkään mitään hätää ole. Rattien viisumia ei uusittu ja hän joutui poistumaan. Siis ei ollut nuori. Harmittaahan se, kun yksi parhaista palveluntarjoajista poistuu. Ei mina mitä rattien viisumia tarvitse. Elämä sisältä ju niiii palju Olisin tulossa Seinäjoelle käymään parin päivän päästä ja ajattelin käydä hieronnassa.

Viestien perusteella ajattelin käydä joko Kasperinviidassa tai Kaarantiellä. Kumpaakos tällä hetkellä suosittelisitte?

Kasperinviidasta ei oo mitään hajua mutta kaarantiellä teollisuusalueella pitäis olla pari tytyä nyt paikalla. Naapurisivuston mukaan isotissisiäkin jopa. Muistat vaan että kun menet sinne, niin et mene vanhaan halpaa ja ota heti kättelyssä ensimmäistä joka tulee ovelle vastaan. Sisältä voi ja todennäköisesti löytyy parempaa lihaa. Ja jos ei löydy niin ainakin saat itte tehdä valinnan.

Nämä keskustan 3 paikkaa on vähän kysymysmerkkejä tällä hetkellä. En voi suositella mitään niistä. Paitsi jos haluat pelkästään hierontaa niin sitten se cannonballin viereinen hieromo. Siellä oli viimeksi lujakätinen muija. Ei siinä sitten mitään muuta hyvää ollukkaan. Naapurisivun mukaan tuolla Cannobalilla olis uus kuvien mukaan aikas tiukka pakkaus Se on siihen vapaudentiellä olevaan hieromoon tulossa ei kauppakadulle. Katos piru niin olikin sori misinfosta ja kiitokset korjauksesta.

Joko on kokemuksia ;. Missä hinnoissa tuolla Kaarantien thaikulassa liikutaan, ihan niinku jos ottaa kaiken mitä rahalla saa ja mitä siellä yleensäkkään saa? Olisi tarkoitus käydä korkaan oma thaikku neitsyys: Missä hinnoissa tuolla Kaarantien thaikulassa liikutaan, ; Normitaksa 30 euroa puolikas, 50 tunti hieronnasta. Lisät pitää sopia paikan päällä. Kahdella satkulla pärjäät varmasti. Nyt oli tullut sweet thaihin se ihana nikki joka oli viime kesänä Siellä on tämän 32 viikon toisi komee thaikku ja on kyllä loistavaa palvelua: Kasperin thaihieronta on lähiviikkojen ykköspaikka.

Paikalla tuttu kaunis, pieni, ihana Enpä kerro kuka hän on. Heeps, mikäs seinäjoella tilanne, eipä oo sitte alku kesän tullut vierailtua siellä päin. Siihen se on valitettavasti menny nyt kun tämä meidän suosikkihieroja lähti pois. Thai hieronnat saa nyt unohtaa toistaiseksi kun huoralta saa parhaimmillaan samalla hinnalla täyshoidon. Eli voisi olla käymisen arvoista?

P Köyhälle tietysti kaikki on kallista.. Riippuu ihan siitä mitä haluaa. Taikkulassakin voi saada laatuhieronnan. Pitää vaan tuntea tytöt ja paikat. Taikkua jos haluu panna, niin se onnistuu helpoiten hieromossa. Oli muuten vapaakirkkoa vastapäätä kauppakatu 18 keskustassa tosi kivan näköinen tyttö nyt, oli vaan varattuna enkä ehtinyt odottaa. Päädyin sitte siihen vapaudentielle ja OK oli. Päädyin sitte siihen vapaudentielle ja OK oli Kiitokset Pojulle vinkistä. Itse en ole ko.

Paikassa Rattien lähdön jälkeen vieraillut. Tulipa sitten vierailtua yllämainitussa paikassa. Pojun vinkki oli erinomainen. Tuttu likka muutaman kuukauden takaa Törnävän osakehuoneistosta. Oli oppinut hieromaankin sitten viimenäkemän. Mikäli tämän tytön kanssa eivät ns.

Käsityön ystäville todella miellyttävä kokemus. Kuten Pojukin totesi, todella kaunis taikku. Paikalla vielä viikon, sitten lomareissulle kotiin Thaimaaseen. Luulin jo että kaarantien hieromo on laitettu kiinni. Hyvä hieronta antaa täydellisen rentouden. Niin kävi tänään Kasperinviidassa.

Herääminen suloisen pehmeään ääneen ja käsien sivelyyn on autuaallista. Luonnollinen jatkuma juuri siihen mitä tietää toisen haluavan on taivas. Yhdyn täysin ukkosammakon kommenteihin koskien Kauppakadulla vapaakirkkoa vastapäätä olevaa hieromoa. Ovella oli vastassa oikein pirteä, energikäs ja mukava tyttö.

Hieronta oli perus thaihieronta tasoa ja tunnelma oli hyvä. Käsihommat kävi oikein kivasti vaikka suuhölkkää ei kovin montaa minuuttia jaksanutkaan. Kroppa on oikein mukavassa kunnossa ja tosiaan jos ei kemiat kohtaa niin kannattaa sinne peiliin tuijottaa: D Ensi viikon perjantaihin asti paikalla sitten katoaa.

Nammi on mukavaa juttuseuraa. Tänään oli paikalla ihan tuore vasta Thaimaasta tullut "Lusi". Ei osaa suomea eikä enkkua, mutta kaiken muun kyllä erinomaisesti ; Harvoin tulee otettua tuntemattomille tunnin aikoja, mutta nyt luotin Nammin kehuihin, eikä tarvinnut katua. Likka on paikalla lauantaihin, jolloin lähtee Hesaan järjestämään lupiaan. Kauppakatu 18 hieromossa huomenna uusi tyttö paikalla oli jotain puhetta, että se nykyinen pitäjä lähtee 2vk-4vk pituselle lomalle.

En muista koska mutta kohta ja joku siihen tulee tilalle siks aikaa. Kävin itse myös eilen kääntymässä. Paikalla vain vanha rouva, valistunut veikkaukseni on, ettei ilmon likkaa ole koskaan paikalla ollutkaan. Korjatkaa, jos olen väärässä. Siirryin Kaarantielle, jossa oli vielä Drusi paikalla: Kävin itse myös eilen ja kyllä se uusi tyttö oli siellä paikalla.

Hieronta oli kohtuullisen hyvää. Etuvarustus oli oikein hyvä, takavarustus puuttui. Naama hieman väsyneen näköinen mutta muuten oikein hyvin mukana kokoajan. Näistä hierontamestoista siis löytyy jopa parempaa tarjontaa kuin näiltä seuranhakusivustoilta? Löytyy silloin tällöin mutta se on kovin epävarmaa. Omasta kokemuksesta voin sanoa että tsekit on huomattavasti parempia ja tasalaatusempia ku thaikut.

IMO Thaikkulaan on lisäksi helppo mennä kun ei tarvi säätää hotellien lukittujen ovien kanssa. Itte käyn yleensä kokeilemassa sillä 30e hieronnalla, että miltä tyttö vaikuttaa ja sen perusteella teen sitte päätöksen että mitä tehdään.

Tämän viikon tyttö on Jaja. Hieroo hyvin ja on mukavaa seuraa. Kauniisti piti pyytää, ettei jäänyt käsihommiksi, alkaneiden menkkojen vuoksi ; Himohupakoitsija. Ainakin paikkoja ja likkoja tuntemattomille Sweet Thai on varmin valinta.

Nammilla on lähes poikkeuksetta hyviä tyttöjä. Kahdesti olen käynyt ovella. Kummallakin kertaa kiinni, eikä vastaa puhelimeen: Monan mesta on vähän turhankin hyvällä paikalla.

Ei kyllä pääse huomaamattomasti sisään: Kävin molemmilla kerroilla ennen puoltapäivää. Eli hiukan huonoon aikaan. Näytti naapurisivustolla kivan näkönen thaikku onko kokemuksia: Rentouttavaa thai hierontaa seinäjoella vapaudentie uusi kaunis nuori hieroja paikalla 1viikon, Ite ei vaan taida ehtii testaan vaikka huonoista kokemuksista huolimatta vähän tekisi mieli Ei ollu kyllä sama tyttö mikä kuvissa Toi ei kerro meille muille mitään: Seinäjoki sai seitsemännen thaihieromon, kun Namtip avasi omansa Kauppakatu Ainakin minun ykköspaikkani jatkossa: Niin missä se nyt on kun naapurisivustolla sanotaan että keskuskatu 15 mutta ei siellä mitään näkyny kun kävin eilen kurkkimassa.

Sori, siis Keskuskatu 15, LH 4 Itte en ole vielä kerinny, mutta kysyvä löytää. Pitihän se keskuskatu käydä testaamassa Uusi paikka ja heti epäsiisti?? Namtipin hieronta huono vai huono hieroja vai molemmat??

Käyn itte huomenna ja kerron omani Himohupakoitsija. D Toki kaikilla saa olla suosikkinsa, mutta objektiivisuus pitäisi säilyttää. Minun piti vierailla Namtipin uudessa paikassa Keskuskadulla, mutta Minin kutsuvat viestit vetivät Kasperinviitaan. Pari tuntia vierähtikin sitten ihanan naisen lumoavassa seurassa.

Ehkä ehdin vielä toistamiseen: D Niin, onhan Namtip tehnyt keikkaa Nammillekin Kaarantiellä. No, jos siellä pelasi sitten paremmin: Kalliimpia ne on ku huorat ja tinkaamatta pyytää melko hulluja hintoja. Kyllä yli e saat ottaa mukaan jos haluat muutaki ku lämmintä kättä pun intented: Huippuhierojaa Seinäjoella ei tällä hetkellä ole. Ehkä paras kokonaispaketti on Namtipillä Keskuskadulla. Kaarantie on myös yleensä paikka, jossa ei pety.

Nurmon puolella Sunshine Girlsissä on sauna ja poreamme, Jos haluat oikein kunnolla nautiskella. Kauppakadulla ei kannata käydä vähään aikaan, paitsi jos tykkää pläskistä. Uusi tyttö mikä siellä töissä pitää sellasta kutistuspukua päällä ja on ihan jäätävän iso.

Onko kellään kokemuksia sunshine girlsin elisasta mitä tekee jne Kokemusta ei ole, mutta todennäköisesti tekee samaa, kuin kanssasisarensa. Kevyttä hierontaa ja käsihoitoa. Jos Nurmon paikka lasketaan mukaan, mä saan luvuks kuus. Yksi on hukassa multaki. Taitaa sammakolla olla joku oma salapaikka: D Nammin paikka teollisuusalueella ei taida olla salainen: D Joo, eiku mä ite unohin tuon keskustassa olevan "poliisitalon" paikan.

Siinähän on tosiaan myös hieroja. Huomenna vois siellä pistäytyä. Keskustan uusin paikka onkin testaamatta. Seitsemän paikkaa Seinäjoen alueella alkaa olla jo runsaasti. Valinnanvaraa toki riittää joka makuun, mutta kaikille likoille ei riitä edes yhtä asiakasta joka päivälle.

Kilpailusta vai mistä johtuen tuntuu että osoitteet on hävinnyt ilmoituksista No muutenkin kyllä tuurikauppaa mitä tulee vastaan Ruukintiellä on yks hierontapaikka, joka ei ilmoita osoitettaan.

Oletettavasti siis yksityisessä asunnossa. Kerran soittanu sinne ja pyyteli jotain ihan satumaisia summia lyhyestä ajasta. Mutta osa keskustan ilmoituksistaki jättää osoitteen pois jostain syystä.

Minkäslaisia hierojia olis Keskuskadulla ja Kasperissa? Pitkästä aikaa tulossa Seinäjoelle ja ajattelin käydä visiitillä. Kauppakatu 15 hieromo ilmoittaa naapurissa uudella nuorella tytöllä ja kauniilla kuvilla.

Totuus on paljon karumpi; paikalla vain vanha omistajatantta: Onkohan kaarantiellä vielä toimintaa? Ei ole naapurinsivulla ollut enää niin aktiivinen kuin aiemmin. Mikäs on tilanne Seinäjoella? Mulla ei ole lainkaan kokemusta thai tytöstä enkä haluaisi ekalla kerralla mennä metsään valinnassa. Olisiko jollakin kertoa mikä osoite navigaattoriin kannattaisi laittaa tänään? Voi laittaa privanakin tietoa..

Kyllä Kaarantiellä toimintaa on. Tämän kuun siellä on tyttö, joka on kaunis kasvoista, mutta ylipainoa on jonkin verrankin. Ketään lähiaikoina vieraillut seinäjoen hierontapaikoissa? Nyt on poijjaat herkkua tarjolla vapaudentiellä! On nätti, pieni tyttö, joka oikeasti tuntuu nauttivan työstään. Hieronta ihan oikeaa hierontaa ja aidosti tekee ammattilaisen ottein, ei pelkästään hivelyä.

On paikalla vähän yli kesäkuun puolivälin. Kuten monet ovat varmaan havainneetkin, Namtipin hieronta Keskuskadulla on vaihtanut omistajaa. Uudella omistajalla on ketju hierontapaikkoja mm.

Jyväskylässä ja Tampereella ja nyt Seinäjoella. Tunnen omistajan Jyvöskylän paikalta. Uudessa paikassa pääsin työkiireiden takia vierailemaan vasta eilen. Uusi omistaja tuo Seinäjoelle uuden "thaihieronta kulttuurin". Ei pelkkää hierontaa, vaan myös pidempiaikaista ajanviettoa. Paikasta tulee taatusti ainakin minulle vakio. Onkohan kukaan päässyt tutustumaan uuteen Mattivisanninkujan hieromoon.

Itse olen kolmeen eri otteeseen yrittänyt saada yhteyttä onnistumatta: Ilmoitus kuitenkin päivittyy tiheään: Vihdoin onnistui kontakti Mattivisannin hieromoon. Ihan kelpo hieronta ja lisäpalvelut. Ei kuitenkaan mitenkään sävähdyttänyt. Saattoi olla kumpi vaan. Tarjoilu oli hyvää ja annos maistuvaa ; Himohupakoitsija. Onkos kellään kokemuksia tai onko kukaan onnistunut tavoittamaan naapurissa ilmoittelevaa jalasjärven palveluntarjoajaa?

Ei ainakaan itselle ole vastaillut mitään. Tällä viikolla hieromossa on ollut kaksi likkaa. Ehkä Min on ollut varattuna tai jossain muualla, jos ei ole ollut saatavilla.

Ensi lauantai, sunnuntai ja maanantai Min on yksin paikalla. Minulle Min edustaa parasta laatua mitä kotimaan thaihieronnoissa löytyy. Lähin vertailukohde on Rin Helsingissä. Min on nuorempi ja hieroo lähes yhtä hyvin. Minun silmääni kaunein taikku. Ihana vartalo, ei kiloakaan liikaa, cm, 45 kg, pienet käteensopivat rinnat, peppu, voiko kauniimpaa pimppiä olla, hymy, LUONNE, ahkera hieroja Käykää tutustumassa ja kertokaa olenko väärässä? Samaa mieltä Himohupakoitsijan kanssa!!

Min on ainakin tämän ja huomisen päivän yksin Kasperinviidan hieromossa. Parhaat mahdollisuudet tavata nimenomaan hänet: Minkälaisia kokemuksia tuosta VIP ja luksus hieronnasta pesuineen?

Ja miten on noilla pidemmillä ajoilla, ei varmaan hierontaa koko aikaa? Täydellinen alkupesu yhdessä suihkussa ennen hierontaa. Hieronta vaihtelee tytön mukaan. Voin taata, että hoito omistajan käsissä ei jätä paljon toivomisen varaa. Paikalla on usein kaksi hierojaa, jotka voivat vuorotella. Pitkästyt varmaan itse ensin.

Tarkoitus on edetä asiakkaan toivomusten mukaan. Ylläpito sensuroi joten pitää käyttää salakieltä esim. Paljon maksaa lihan piilotus. Hartiat oli jumissa menin hierontaan. Hieroja kävi muniin kiinni heti. Palvelu on hyvää ja sitä saa loppuun asti. Hyvä tietää pitää käydä kylvöjen jälkeen siementämässä sekin paikka paljonko muuten makso. Traktoreita mahtuu rajoitetusti takapihalle. Muista irrottaa kuitenki kylvökone ennenku tulet.

Ensin öljytään sitte rassataan putket. Pitäs vaan saada toinenkin bordelli ,että tulisi kilpailua. No käy Hyvinkäällä, siellä noita piisaa.

Moneen asti tuo mesta on auko, nyt pitäisi pytkia rassata. En suosittele teille pojjat vinosilmähivejä. Tauti on todella tarttuva ja tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Sen verran täytyy kyllä kattoo ketä lähtee panemaan. Ei tulis pieneen mieleenkään nykii jotain taikkuu.

Eduskunta antaa niiden hässii kaikessa rauhassa, kun itekin käyttää niitä palveluja. Kannattaa käydä sanoo,että tee se kymmenessä minuutissa niin on hinta kohdallaan ja ei tarvi kotona akkaa vaivata. Ja te vielä ihmettelette ,ukon käppänät! Että Afrikasta tulee samettisilmää suomalaisten naisten käyttöön, kun tollaiset ei kelpaa enää kenellekään muulle kuin maksulliselle!

Tulee sieltä samettisilmää isäntienkin iloksi. Rupeaa olemaan viljat laarissa kohta lähetään se viimeinen siemen irti nilistään itämaisin menoin. Oikein hyvät puinnit oli kannattaa käydä jos on puimurilla ajoa siellä päin ja luomumiehet paljaalla. Thaikku ja kuppikoko ei kuulu samaan pakettiin. Eivät oteta Audi miehiä hoitoon mihin voi valittaa. Vieläkö Mäntsälästä löytyy thai hieronta? Vastaa alkuperäiseen viestiin Kokemuksia thai hieronnasta Onko tietoa mitä erikoisuuksia Mäntsälän thai hieronnasta löytyy ja käykö lounassetelit.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.