Thai hieronta kokemuksia sihteeriopisto lahti

thai hieronta kokemuksia sihteeriopisto lahti

Kaikkea sai suikkareista suudelmiin. Seuraavissa paikoissa vaihtuu usein tytöt: Vesijärvenkatu, Rauhankatu, Rautatienkadun Byng Kaan. Kaikissa on lisäpalveluita, mutta riippuu haluatko 5 vai 30 minuuttia hierontaa sitä ennen vai pelkkää osaamatonta läävintää.

Privalla sain aiemmin tietoa että paikan hyvät puolet on siistit tilat ja runkopatja hieroma-alustana. Hieronta ja muut palvelut olivat sitä perustasoa kuin muuallakin. Paikalla olleet tytöt olivat sillä kertaa erinäköiset kuin kuvissa esiintynyt, mutta ihan hoikkia kuitenkin. Rautatienkadulla on pari hieromalaitosta myynnissä ja nyt taitaa olla paineet tehdä tulosta että tulevat ostajat uskovat että paikka kannattaa ostaa. Joko on löytynyt nykyisistä paikoista ykköset?

En ole viitsinyt käydä noissa hämärästi ST: Jos tähän kertoo kokemuksiaan niin kannattaa mainita vain että siellä ja siellä on "kiva tyttö" eikä sen enempää mainita extroista tai hinnoista.

Viikonloppuna kävin testaamassa Phi Phin ja siitä sainkin heti itselleni ykkössuosikin!! Hieronta oli todellakin hyvää ja paikat oli kovilla hyvässä mielessä hentosen naisen käsittelyssä. Ulkonäöllisestikin hieroja oli täyden kympin arvonen! Pieni ja hoikka vartalo varustettuna miltei täydellisillä silikonitisseillä. Kakkossijalla on Lounaankadun paikka. Sielläkin näppärän näkönen neiti mutta hieronta on enemmän hivelyä Olen myös saanut Byng Kaanissa hyvät hoidot 3 kertaa ja tyttö on siinä välillä vaihtunut, joten viimeisellä kerralla oli eri tyttö.

Se aiempi oli ulkonäöltään kuin joku italiaano vähän kiharine hiuksineen. Nyt siellä on taas eri tyttö kuten myös vastapäätä. En ole enää käynyt siellä. Siellä onkin tullut käytyä varmaan 10 kertaa. Sen takia en enää menisi mihinkään paikkaan mainosten perusteella, jossa pullukka vanha mummo hieroo huonosti ja extratkin ovat mitä ovat. Vieläkö Lounaankadulla on se mukava Noki Lintu ja sitten se toinen lyhyempi otsatukalla oleva, jolla on hieman kireä asenne? Ekalla kerralla Noki vaikutti selvästi hyväkroppaiselta, lähes enkeliltä mutta seuraavalla kerralla hän oli lässähtänyt melko paljon ja henki haisi.

Siinä nurkan takana karjalankadulla on myös melko turhia paikkoja. Rauhankadulla myös tytöt vaihtuvat. Siellä oli kerran se kiva Hgin tyttö, hän oli muuten lähes täydellinen, mutta vatsa oli kai kurtistunut synnytyksessä ja piti mekkoa päällä siksi. Vesijärvenkadulla kävin pari kertaa ja molemmilla kerroilla oli pahalle haisevia tuuraajia. Nyt kuulemma alkuperäinen hieroja on palannut sinne mainosten mukaan.

Kannattaa vaatia laatua, eli jos koko kroppaa ei hierota perinteisellä tyylillä niin ei pidä mennä lankaan ja suostua kesken hieronnan tapahtuvaan extroilla vihjailuun. Aina voi kävellä ulos. No itekun kävin joku kuukausi sitten niin oli laiha tyttö ei saanut edes koskea ilman lisämaksua. Ite ainakin tykkään vähän tukevammista , oli vissiin nälkä kun ehdotti että heittäisin kybän tipiks hyvästä hieronnasta et saa safkaa. Noh ompahan tehty hyväntekeväisyyttä ilman välikäsiä.

Saako näistä thaihierontapaikoista oikeasti kunnollista hierontaa vai onko vaan kyse sekundaarista hierontaa ja seksipalvelut on pääosassa?

Muualta olen saanut lähinnä lääpintää. Kuulemma Hollolan kuntakeskuksessa on toinen paikka, josta saa oikeaa hierontaa, mutta siellä en ole käynyt. Eli paikka, jonka nimi alkaa S: Kiinnostaisi myös, eritoten, onko kuvien isotissinen tyttö oikeesti siellä! Jokainen täyspäinen mies, joka näki En itse voisi kuvitellakaan käyväni edes vaan hieronnassa tuollaisissa paikoissa, joita selvästi muuan isänmaansankarimme hoitaa.

Kannattaa miettiä sitä että moniko asiakas tulee ensimmäisen käynnin jälkeen uudelleen. Tuolla Hgin suunnalla hieromoilla on aidot ja kauniit kuvat pienitissisistä aasialaistytöistä. Täällä meillä taas on ulkomaisilta sivustoilta varastetut kuvat: Muutenkin Rautatienkadulla on nyt niin monta hieromoa että asiakas menee sekaisin että mikä on mikin ja kävelee väärästä ovesta sisään. Mutta onneksi voi kävellä kaikista ohi. Ihmettelen, kauanko täällä saa kirjoittaa selvästi mainostamista ja vähintäänkin harmaalla alueella olevaa tekstiä.

Ihan ok näköisiä, kokoisia ja ikäisiä olivat kuitenkin. Hieronta ei nyt kyllä kummoista ollut, sellaista lääppimistä. Harvassa paikassa oikeasti osaavat hieroa. Kun parissa kymmennessä paikassa käy niin 1 tai 2 osaa oikeasti hieroa niin että siitä on apuakin. Jayjayk kirjoittelee aiemmissa kirjoituksissaan ettei ole kyseisisä paikoissa itse käynyt jne.

Laitappa faktat kuntoon ennenkuin alat toisista ihan "nimellä" kirjoittelemaan. Jos hieman viitsii J: Tää meni nyt kyl ihan offtopic mutta jottei ihan niin käyty on jonka jälkeen muistin miksi en niissä ole käynnyt moneen vuoteen. Olen saanut yksityisviesteinä toisten käyttäjien raportteja, minkä takia en ihan heti käykään.

Kun jossain paikassa on hyvä hieroja, joka osaa tehdä pienillä eleillä asiakkaat iloisiksi, niin sana leviää kyllä puskaradion kautta. Kun taas mainostus isotissisillä netistä lainatuilla feikkikuvilla saa jättämään väliin.

Edes Nikki Cox ei sen jälkeen kiinnosta: Käsitit nyt hieman väärin. Olen ennemmin rehellinen ja realisti. Hommaat tällaisen tytön http: Ne on hinnatkin tainneet nousta tämän Rautatienkadulla tapahtuneen uudistuksen jälkeen.

Aiemmin hinnat olivat alkaen 20 euroa. Nyt ilmoituksissa puhutaan jopa 80 eurosta. Sillähän saa jo oikean sihteerin täältä opistolta. Kyllä se ainakin omalla kohdalla on niin, että Kierrän kaukaa selkeesti feikkikuvilla itseään mainostavat paikat. Jos ei omaa "tasokasta" henkilökuntaa niin mieluummin jättää kuvat laittamatta, ja antaa "huhmarin kumista".

Yhtään kehuja ei ole vielä tullut paikoista, niitä odotellessa Tasokkuuteen kuuluu myös se että osaa kirjoittaa suomeksi ja käyttää huutomerkkiä oikein. Internetistä varastetut kuvat ilmoituksissa kertovat piittaamattomuudesta tekijänoikeudellisiin asioihin. Samaten mainoskampanja näyttää olevan suunnattu vähemmän tasokkaille miehille. Täällähän tehdään melkein jo tunnustuksia tasokkaiden seksipalvelujen tarjoamisesta ja ostamisesta thaikkupaikoissa.

I'm here because I'm Ellie. TASO nyt vaan on hyvä ja paikat nykyaikaa - kirjotteli sitten "nettijaskat" mitä soopaa vain ajankulukseen - ei muuta kun kurkkaamaan omin silmin paikkoihin ja sitten kommenttia lisää, tämä on oikeampi toimintamalli!

Rapsoja odotellen, ennen kuin starttaan autoni kohti lahtea. Tuonne kilpailevalle sivustolle ei saisi linkitellä, joten laitan samasta kuvasta netistä löytyneet linkit tähän: Heh, mä olen vältellyt vastaamasta mutta nyt en enää voi vastustaa kiusausta: Tarkoitata siis kaikki 5 viestiä sisältävää ketjua jonka kaikki kehut on tulleet anonyymeltä käyttäjiltä? Lisäksi mua viehättää kykysi ohittaa kaikki kommentit mainoksien feikkikuvista vai väitätkö että Nikki Cox oli teillä hierojana vielä viikko sitten: Jos joku on käynyt, niin voisi kertoa onko sitä tavallista hivelyä vai oikeaa perinteistä hierontaa, jossa käydään kaikki läpi niskasta varpaisiin.

Nimittäin sellaista saa eräässä toisessa paikassa. Ollaan katseltu Hoonfangin mainostusta hieman huvittuneena. Jos ei foorumin säännöt ja mainostamisen hienoudet, niin jonkinlainen Darwinismi ainakin tulee ohjaamaan tätä jossain kohtaa ankaralla kädellään.

Nautitaan herrat tästä niin kauan kuin tämä ilonamme täällä on. Olishan se aika jännää: Kuvat näyttää hyvin feikeilta suurin osa jotai japseja. Ilmoituksissa kehut extroja ,kävin ja tyttö halusi 10min kuluttua lisää rahaa mutta kielimuuri esti ymmärtämisen että miksi? Lähtiessä madam kysyi että miksi en antanut tippiä??? Eksyin taas kerran katselemaan noiden paikkojen mainoksia ja täytyy sanoa että jotain mauttoman ja kauhean rajamailla on tuo mainonta.

Onko joku jo oikeasti käynyt ja onko vain hivelyä tarjolla? Se on tuota ja myös säälittävää ja ärsyttävää. Eiköhän jokainen edes hieman ajatteleva mies kierrä nuo kaukaa. Jos ajattelee alapäällään niin saattaa joskus sisään eksyä. No onko löytynyt nuoria hoikkia tyttöjä vai onko siellä kaikki vanhempia pyöreitä madameita?

Kun ei ilmoituksista selviä missä. Asiakas on ihan sekaisin kun ei tiedä minne mennä. Entäpä kuka osaa perinteisen hieronnan vai pitääkö taas mennä keskustan ulkopuolelle? Mukava kun mollaat työssä käyviä ihmisiä. Kierrän kaukaa vain ne paikat, jotka olen kävijöiden raporteista lukenut kusetuksiksi. Mieluummin kyselen vinkkejä ja poimin mansikat kakusta ;. Eiköhän ne ole satasta pyytämässä 15 minuutin hivelyn jälkeen "lisukkeista".

Muista sitten sanoa "Sir" kun tulen puku päällä sinne hierontaan. Usko jo, en etsi tarjoushintaa vaan tietyntyyppistä hierojatarta. Parista paikasta olen sellaisen löytänyt.

Useampaankin kertaan on tullut hukattua isojakin rahoja hierontapaikkoihin. Tosin eräästä paikasta saa sopivaan hintaan kaiken mitä haluaa. Hinnatkaan eivät ole mitään apteekin hintoja, maksan sen mitä sattuu olemaan.

Girl Friend Experience, kyllä, olen kokenut aidon sellaisen, sekä foorumin sihteerien luona että thainaisen kanssa. Kolme kertaa olen saanut eri thainaiselta suudelman, joten ei ne ihan pelkkää hierontaa siellä kauppaa. Joka tapauksessa sellaisia kokemuksia on tullut vuosien varrella kerättyä että peruspalvelut tällä alalla tuntuvat huijaukselta, jos parhaimpiin kokemuksiin vertaa.

Se on totta että thaihieronnoissa saa enemmin kaikkea muuta kuin suudelman. Saat nimmarin jos olet kunnolla jatkossa foorumilla Kaipailisin edelleen mittoja, mistä alle 45 kiloiset hierojattaret?

Jayjay, anna olla, toi on yhtä hedelmällistä, kun yrittäisi selittää helluntalaiselle, että Jeesusta ei ollut Niin, en kyllä tarkoittanut Jayjay'n menneen, vaan lähinnä toisin päin.

Mutta, hyvää harjoitustahan tuo kirjoittaminen on "yrittäjälle". Kävelin vähän aikaa sitten pitkin Rautatienkatua ja siitä 3B: Kävin tarkastamassa millainen täti siellä alkupään paikassa oli kun kovasti mainostaa että on tyttö vaihtunut. No eteisessä oli paksureisinen tyttö farkkuhameessaan ja ei näyttänyt niin pahalta että olisin tajunnut kääntyä. Oikeastaan aika kivalta vaikka olikin pyöreämpi. Koppi oli sama vanha, jonka muistin.

Naulakkona olleita nauloja ei ollut enää seinällä ja joku oli yrittänyt nurkan kautta ulos koska seinälevy oli hajonnut siitä. Koppi on myös melko lyhyt, joten en suosittele 2 metriselle. Taustamusiikit soimaan ja kohta se alkoi. Hieronta oli aika kovakouraista, välillä jotain muljahteli ja välillä kynsi vihlaisi, joten päättelin että ei tainnut olla tytön päätulonlähde ainakaan hieronta.

Yritti jutustella mukavia kovasti ja osasi Suomeakin ihan hyvin. Hänen kaverit kävivät välillä ulko-ovella morjestamassa ja hän huuteli vastaukset kopin läpi heille thaimaaksi. Pari kertaa sanoin että sattuu, kun hieroi väärin ja hän selitteli että tällaista sen kuuluu olla. Jossain vaiheessa alkoi kyselemään että saisiko olla muuta.

Ei tämän jälkeen tehnyt enää mieli jälkiruokaa. Aiemmin siellä on pari-kolme kivaa tyttöä ollut, mutta yhteistä kaikilla oli etteivät osaa hieroa ainakaan tällaisen kokeneen asiakkaan mielestä, joka on yli parikymmentä kertaa käynyt hieromoissa. Olisiko mennyt huonommin, jos olisin mennyt Herra H: Sanoisin arvioilta että hierojatar oli alle cm ja ehkä n. Kuvaa kuitenkin hyvin Lahden normaalia tasoa. Nyt pojat lisää rapsoja eri paikoista. Ai kun mukavaa, olisin kyllä tunnistanut Ladyboyn, jos olisin sellaisen tavannut.

Ehkä jopa innostunut entistä enemmän. Privalla yksi asiakas laittoi viestiä siitä kun oli kyllästynyt tähän Herra H: Kyllä ainakin Karjalankadun Saengdaun mainonnat menee kusetuksen puolelle. Kovasti mainostettiin Lahden suuripovisinta hierojatarta, ihan FF- kuppia. Eipä kyseistä laatua kuitenkaan näkynyt eilen mailla halmeilla ko. Että samaan alan näkemykseen todenmukaisuudesta alan kallistumaan kuin muutama muukin No mitäs se minulle kuuluu jos joku on kyllästynyt hyvään imagoon,se nyt vaan on niin että toinen tykkää tyttärestä ja toinen äidistä ja jotkut kummastakin, asperiini on nyt säästöpakkauksissa tarjouksessa mikäli toiminta aiheuttaa voimakasta päänsärkyä.

Jetsalla on silmälasit pesun tarpeessa mikäli ei nää tarkemmin, ei 20 eurolla saa tunnin hierontaa mitä yritit tyrkyttää. Heh, niinhän se näköjään menee että se koira älähtää mihin kalikka kolahtaa.

Kyllä nyt F-kupin tunnistaa paljon pienemmästä puhtailla sekä likaisilla laseilla, joita en edes itse käytä. Ja kaikkein mielenkiintoisinta on että en edes kerennyt tarjoamaan mittän kun ei edes mainostettua löytynyt.

Mutta onneksi meillä on edes kesä! Kysyin selkeästi mainostettua henkilöä ja vastaus oli lyhyt ja ytimekäs että hän oli oven avannut henkilö. Tämähän ei luonnollisestikaan vastannut ollenkaan mainostettua. Kerropa minulle milloin ja missä tämä mainostettu kyseinen F-kuppinen hierojatar on paikalla niin tulen kyllä paikalle, sopiiko? En ole puhunut missään vaiheessa eilen rahasta paikan päällä. Kummastuttaa vaan se, kuinka joku saa mainostaa täällä vähintään arveluttavalla tavalla, käsittääkseni siitä pitäisi maksaa ja olla mainoslupa, kuten esim.

Mutta Kubi ethän bannaa isoa H: Mietin vaan, kauanko saat karkottaa viimeisetkin asiakkaat paikoistasi.

Toivottavasti aika pitkään, nauru pidentää ikää, harmi, ettei pippeliä. Jokos miss H tänään pitää Karjalankadun mainos paikkaansa? Onko paikalla ilmoituksen mukaisia hierojia? Ei viitsisi turhaan kaukaa lähteä: Nyt on testattu toinen Lahden alueen perinteistä hierontaa osaavista paikoista, nimittäin Hollolan K e s k u s k a t u 8: Se on siinä makuunin kanssa samassa talossa, mutta alikulkutunnelin puolella kerrosta alempana.

Siellä on kaksi naista ja kohdalleni osui vanhempi, jolla on puolipitkät vaaleanruskeat hiukset. Toinen, jolla on mustat pitkät hiukset lähti juuri käymään kaupassa. Koko tunnin sai käyttää ja aikaa taisi mennä jopa 1,5 tuntia. Tämä oli ehkäpä ensimmäinen paikka jossa 40 euron tunnin hinnalle sai vastinetta.

Rautatienkadun paikkojen taso on tullut kyllä varsin hyvin selville yksityisviesteillä tulleissa raporteissa. Nytkin on yksityisviestiä tuolla laatikossa.

Piti käydä vielä toiseen kertaan samassa paikassa, koska hierojanaiset olivat keskenään sopineet että seuraavalla kerralla saat toiselta naiselta hierontaa. Tämä pitkähiuksinen oli viimeksi kauempaa katsoen melko voimakkaasti meikattu, mutta tällä kertaa lähietäsyydeltä näytti sivuprofiililtaan hieman thaimaan versiolta Jennifer Garnerista. Ihailin miten hoikka nelikymppinen nainen voi olla niin viehättävä, flirttaileva ja vähän kiusoittelevakin. Olenhan itse vasta kolmikymppinen poju hänen rinnallaan.

Hieronta oli tälläkin kertaa täydellistä, tarjolla olisi jopa ollut ääniaktivoituva voimakkuuden säätö, kun hän kysyi että oliko juuri sopivaa, mutta asetuksien muuttamiselle ei ollut tarvetta. Hetken päästä hän ihmetteli miksi pohjelihakseni olivat jumissa, kerroin syyksi urheiluharrastukseni.

Kun hän eteni ylöspäin kohti selkää, niin jossain vaiheessa läpsäytti takamustani ja naurahti että tykkää joskus olla tälläinen sadisti, ei haitannut, itseasiassa tykkäsin siitä. Selän kohdalla hän nousi koko 45 kg painollaan eikä se tuntunut juurikaan painavalta.

Tunnin hieronta tuntui kestävän ikuisuuden, mutta nautin joka hetkestä. Yleensä parin minuutin jälkeen huonommissa paikoissa ollaan heti ehdottamassa että tehdäänkö pikkukaverille jotain, mutta täällä sitä ei edes noin suoraan kysytty.

Hänen kielitaidostaan johtuen jutustelumme oli melko yksinkertaista, mutta enempää ei tarvittukaan. Lopuksi tuli vielä pari uutta venyttävää liikettä, joita muissa paikoissa ei oltu aiemmin osattu tehdä.

Aiempi nainen käyttäytyi kuin virallinen urheiluhieroja, kun taas tämä nainen oli kimpussani kuin ihastunut teinityttö: Virallisemman kanssa extroja ei ollut tarjolla. Kumman tahansa valitsetkaan, niin et tule tekemään huonoa valintaa. Hintataso on ehkä hieman kalliimpi kuin edullisimmissa paikoissa mutta täysin suhteessa laatuun. Jokatapauksessa hierojatar ja hieronta olivat makuuni juuri täydelliset, paikka oli siistin oloinen ja hyväntuoksuinen.

He kertoivat että täällä käy paljon naisiakin hieronnassa. Ehkäpä Lahden seudun laadukkain paikka on vihdoin löytynyt. Hyvää hierontaa ja happy endiä mutta ei seksiä tai suikkaria kummankaan kanssa.

Mutta hyvä paikka ja ystävällinen kohtelu. Varmaan tiloissa nauhoittavat kameratkin että saa katsella kaikkia ketkä paikalla käyvät. Tuli vihdoin kokeiltua Phi-phi. Todella hyvää hierontaa ja asiallinen nätti nainen. Onkos muuten kelleen jäänyt jälkipolville kerrottavaksi mitään näistä öljy bikini hieronnoista?

Siellä täällä joku välillä mainostaa ja Lahdessa useinkin niitä. Seurailet vain tuon allaolevan Hra hoongfaa: Hän on siinä konsernissa osakkaana. Kyseli muuten viimeksi että missäs olen ollut kun en ole vähään aikaan käynyt ;. Paikkoja kiertäneenä olen sivusta seurannut tätä ketjua jossa eräitä paikkoja hyvin tietoisesti lasketaan vähän niinkuin viemäriin ja sitten joitakin kovin kehutaan.

No itse olen kiertänyt kaupungin paikat jokaisen tässä vuosien saatossa läpi ja olen todennut jotta Hra Hoonfaa mainosti hänen kolmannella käyttäjätunnuksella Lahti-ketjussa allaolevaa tyttöä. Kukas käy kokeilemassa, jos vaikka mainos pitäisi paikkansa? Olin melkein menossa Hoonfaalle mutta muistui mieleen nää kirjoittelut, meninkin toiseen paikkaan ja kaikki natsasi hyvin! Maksoin käteisellä suoritetusta palveluksesta.

En kanniskele mitään taloustavaraa millä suoritan vaihtokauppaa.. Joko sulla viiraa tai muuten vaan kirjoittelet mitä sattuu. Mun puolesta voit kirjoittaa mitä lystäät. Torino maksaa käteisellä ja kiittä hyvästä palvelusta, ja jos on erinomainen palvelu tulee tippiä, kysy vaikka Hämeenlinnantien tytöltä.. Annoin 20 tippiä kun asenne ja palvelu pelasi mainiosti! Olin eilen Sawadeellä käymässä. Olen thaihieronnan ystävä ja arvostan hyvää palvelua!

Oletko nyt nähnyt unta? Edes sen takia että et tekisi tämän enempää haittaa hieromaliiketoimillesi. Kait ymmärrät että et tällä rettelöinnillä mitenkään edesauta niitä, en tehokkaampaa demarkkinointia täällä ihan vähään aikaan ole nähnyt.

Ota tää varoituksena, mä toivon että ottaisit tästä nyt onkeesi. Muutkin kirjoittajat voisivat ottaa hieman aikuismaisempaa otetta, suosittelen vain ignoraamaan tämän tapauksen. Ilmoituksessa olleen Australialaisen mallin Siobhan Parekh http: Ulko-ovi oli lukossa ja summeria piti painaa ennen sisälle pääsyä. Paikanpäällä ei näkynyt mitään ilmoituksessa luvatun tytön tapaista, vaan arviolta yli viisikymppinen vanhempi thainainen, jonka kielitaito riitti juuri osoittamaan taululta hinnat.

Hänellä oli päällään harmaat oloasun housut ja jokin toppi. Käsivarret vaikuttivat siltä että hän oli ehkä laihtunut jokin aika sitten liian nopeasti ja lihas oli vetäytynyt alta jättäen nahan roikkumaan. No ehkä se tästä paranee, ajattelin ja kaivoin kuvetta. Olihan paikkaa remontoitu sen jälkeen kun kävin siellä sen hyvin nuorekkaan ja mukavan tytön luona.

Lähinnä väliovia oli lisätty, joten paikka oli sokkeloisempi kuin aiemmin. Naapurihuoneessa kolisteli joku remonttimies ja muutenkin tunnelma oli vähän vaivautunut.

Hieronta alkoi sillä että hierojatar joutui seisomaan kopin päädyssä runkopatjasängyn ulkopuolella ja alkoi hieromaan jalkoja. Hieronta ei ollut parasta mahdollista, siinä oli joitain liikkeitä oikeasta thaihieronnasta, mutta se oli liian hentoista että se oikeasti olisi vaikuttanut mihinkään. Vatsan puolella pari hierontaelettä ja sitten kysyttiin että tahdotaanko muuta, jota tehostaakseen oli juuri avattu pari topin nappia, jotta näkisin sileät b-kupin rinnat paremmin.

Loppujen lopuksi ei tämä ihan pahin tapaus ollut mihin oli tullut törmättyä, mutta ei lähelläkään parhaita. Hyvänä puolena täytyy mainita että nainen oli todella ystävällinen, joten ei lähelläkään pahimpia tapauksia, joihin on tullut törmättyä eri paikoissa. Kävin byngkaanissa ei sawadee, muistin väärin mitä luki.. Ja tuli katsottu eräs toinen laitos rautatieaseman vieressä missä Miss xxxx on oikeesti hyvä hieromaan.

Byngkaanissa taisi vielä olla se pyöreämpi tyttö ja kulahtaneet tilat. Tyttö sanoi viimeksi 10 minuutin jälkeen että "eikai tartte enää hieroa". Joo se pyöreä tyttö joka puhuu hyvin suomea ja jolla tatskoja oli siellä. Mua kyllä hieroi se 25 minuuttia ja käytti aika napakat otteet, sanoin että voimaa saa käyttää. Ihan mukavan oloinen tyttö. Tilat ovat kyllä kulahteneet. Tänään on sellainen tunne että tulee asiaa Lahteen..

Olisko miss S vai hämeenlinnantie Työhuolet pitää nyt poissa Lahdesta, harmi. Työkaveri sairastui ja joudun tekemään hänen töitä. Hyvä puoli on se että saa rahaa kunnolliseen hoitoon sitten kun taas kerkee. Ja muuten Hollolassa on taas se pitkätukka töissä sanoi kaveri. Se on muuten tosi hvä hieromaan. Prkl kun välillä menee suunnitelmat pieleen. Nyt joutuu olemaan töissä. No seuraavaksi teen tee se itse matka Thaimaahan.

Ei kun stereot soimaan thaikkumusaa ja thairavintolaan syömään ja illan päätteksi thaihierontaan ja yöks nukkumaan kämpille. Lämmöt täysille thaiwhiskyä naamaan ja sitten nukkumaan yksin tai mieluummin sihteerin kanssa Nyt olis aikaa perjantaina mennä kokeilemaan joku thaihieronta, voisiko joku laittaa privana extrat, palvelut ja hinnat?

Tietää sitt mistä voi kirjoittaa rapsan. Onko hyvä hierontaa muualla kun Hämeenlinnantiellä ja Hollolassa? Palvelun ystävällisyys on kanss tärkeä juttu, ja paikan siisteys. Hämeenlinnantie on takuu varma ja hyvä mesta! Mutta missä on Jayjayk? Ei olla kuultu mitään Jayjaykistä, ei kai se ole kipeä tai lopettanut rakkaan harrastuksen? En ole aikaisemmin käynyt thaikulassa. Kävin kokeilemassa paikkaa ja hierontakin oli hyvää.

Paikan tyttö oli niin mukava, että toivottavasti tulee toistenkin asiaa Lahteen. Kävin parissa paikassa katsomassa, mitä tuo naapurisivusto mainostaa. Olin jo aikaisemmin havainnut, että netistä poimittuja kuvia ilmoituksissaan. Ja eipä todellakaan ollut yhtään kuvien näköisiä tyttöjä missään paikassa, että silleen Ja takas Helsinkiin joonas Hämeenlinnantien Phi Phi on ehdoton ja sen hierojatyttö aivan 10 pistettä.

En ole koskaan tavannut niin luonnollista extraa hyvän hieronnan päälle. Ja se vartalo, silkonit ja porsliini. Poika herää, kun ajattelenkin Tuli tälläviikolla koluttua läpi tuo Minua ei ole hierottu siellä yhtään kertaa, mutta sivelty eroottisesti sitäkin useammin.

Hieronta oli siis koko ajan erittäinkin eroottista hivelyä, mutta ekstra oli vieläkin eroottisempaa. Sain riisua hänet alasti, suudella somia pieniä rintoja ja lopulta nuolla paljaaksi ajeltua pimppiä. Hunajaa tuli varmaan desin verran ja se maistui paremmalta kuin ikinä.

Hän nautti nuolusta äänekkäästi ja väitti tajunsakin välillä kadonneen. Hän muisti kuitenkin kannustaa minua monta kertaa: Pitäisi odottaa ainakin kaksi tuntia, sitten taas olisi hunajaa. Jos ei olisi tarvinnut maksaa, olisin voinut kuvitella, että hän rakastaa minua.

Toivossa on hyvä elää. Hyvät veljet, älkää kirjoittako noista extroista täällä yleisellä osastolla. Tätä forumia lukee muitakin jota voi kiinnostua asioista.

Ja sitten loppuu extrojen jakelu.. Haluaisin privana vaihtaa kokemuksia thaikkuloista ja sihteereistä, tietää sitten missä on hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Nancylla oli keskikokoisia, vähän pyöreitä tyttöjä aiemmin ja lounaankadulla oli todella hoikkia, mutta hieronta oli hivelyä. Byngkaassa oli myös pyörempi tyttö ja toisella puolella katua samaten. Samalla puolella katua oleva mersupaikka ei saanut ihan täysiä pisteitä asiakaspalvelusta privalla tulleen rapsan mukaan.

Rauhankadulla oli normaalipainoinen mutta lähempänä 50 vuotiasta oleva nainen, joka osasi vähän hieroakin. Jos joku paikka mainostaa nuorta tyttöä, niin siellä on yli nelikymppinen, mutta ehkä lähemmäs kolmikymppistä muistuttava nainen.

Kun käy useammin, niin hän on myös hauskaa seuraa. Pitänee mennä lounaankadulle joskus vaihtelun vuoksi. Nyt oli Suomi sihteeri kokeiltavana; vanhempi mamma joka ottaa suihin paljaalla.

Ottaa kyrpää niin kauan kun tulee ja senjälkeenkin imuttaa niin että varmasti kaikki lähtee irti palleista. Nimeä en paljasta täällä mutta privana voin vinkkaa mistä löytyy täti..

Nyt tuli mitta täyteen. Ei jaksaisi enää lukea herra Hongfaan tai hänen muitten aliaksiensa omien paikkojen mainontaa ja muiden mollausta. Kaikkihan on maksettava, eikös juu Paina sen viestin kohdalla sitä varoituskolmion kuvaa vasemmasta ylälaidasta. Sen jälkeen Kubi herää Olen niin kokematon keskustelija, mutta yritän kehittyä. Olen niin kokematon keskustelija, mutta yritän kehittyä Samaten ei kannata kertoa liian yksityiskohtaisesti extroista ja paikan katuosoitetta samassa viestissä.

Se on kuin kutsu sinipukuisille sulkemaan ko. Ennemmin kertoo että missä on hyvällä asenteella tai hyvällä kropalla olevat tytöt. Sen jälkeen jokaisen on vain itse neuvoteltava haluamansa palvelut.

Samaten ei kannata kertoa liian yksityiskohtaisesti extroista ja paikan katuosoitetta samassa viestissä. Voi jayjayk, pidin sinua fiksuna, mutta sinäkin tarvitset näemmä joskus ohjausta. Miksi kaikki sinä siinä joukossa luulevat, että poliisi sulkisi thaihieromon, jos siellä myydään seksipalveluita. Eihän se ole kiellettyä. Jos hierojalla on toimilupapaperit kunnossa, hän saa antaa seksiä vaikka ilman "lämmittely"hierontaakin.

Eli suoraan asiaan, kun vain hinnasta sovitaan. Kadulle ei saa mennä, homma pitää hoitaa omassa tai pomon liiketilassa. Kun poliisi kiertää ratsaamassa thaihieromoita, se etsii luvattomia hierojia kuten Lahdessa pari päivää sitten. Sellaisia, joilla ei ole passi voimassa, tai oleskelu- tai työlupa kunnossa. Luvalliset työntekijät saavat puuhata huoneessa vaikka alasti asiakkaan kimpussa.

Poliisia ei kiinnosta, paljonko hieronnasta tai seksistä maksetaan tai merkataanko kaikki tulot säännöllisesti kassapäiväkirjaan. Ei, ne ovat taas verottajan ja harmaan talouden tutkijoiden asioita.

Ja heillä taas ei ole resursseja kaivella näin vähäisiä asioita. Sitten vasta ollaan heikolla jäällä, jos joku, vaikka pomo, pakottaa tytön antamaan seksiä asiakkaalle. Ja mikä vielä pahempaa: Nyt aletaan puhua parituksesta. Ja se vasta on rikos.

Sen todistaminen vain on kokonaan toinen juttu. Voisipa sanoa, että lähes mahdoton tehtävä. Olkaa huoletta, edullinen ja vaivaton seksin osto thaihieromoista tulee säilymään edelleen jokamiehen oikeutena niin Lahdessa kuin muuallakin Suomessa.

Se pikemminkin tulee vain lisääntymään, kun rohkeus ja tietoisuus lisääntyy. Vasta sitten, kun lakia muutetaan Ruotsin mallin mukaiseksi, eli seksi osto tehdään rikokseksi, ollaan pulassa. Siihen saakka - kierrelkää, laatikaa edelleen rapsoja ja ostakaa huoletta tarvitsemianne palveluita.

Odotahan hetki niin joku nimimerkki Hongfaa paikan omistaja? Hieroja havaitsi, mistä sinulla kiikastaa, eikä suotta keskittynyt epäoleennaisiin vaivoihin.

Et ole halunnutkaan hierontaa vaan jonkinasteista seksiä, joten älä valita. Sinun parastasi hierojatar vain ajatteli Kyllähän minä ainakin halun ensin kunnon hierontaa ja sitten muuta namia. Mutta kuten on kokeiltu niin eri paikoissa eri asenne ja palvelu. Nastolassa oli hyvä hieroja ja loistava asenne ja palvelu, mutta nyt on paikka ollut kiinni kauan, harmi!

Niissäkö on Lahden thaikkupaikkojen tulevaisuus? Perusmaksulla parin minuutin puristelut ja sitten isommat rahat pois ekstroilla? Teillä on nyt markkinarako! FYI, että ette tuudittaudu thaifunin luomaan turvallisuuden tunteeseen liikaa.

Muistattehan että myös asiakkaat saivat syytteen Kuopion paritusjutussa. Lahdessahan on paikkoja jotka täyttävät nämä kriteerit kummasti, taitavat olla samassa omistuksessa vielä. Rikoslain 20 luku 9 § Paritus. Joka hankkiakseen itselleen tai toiselle taloudellista hyötyä järjestää huoneen tai muun tilan korvausta vastaan tapahtuvaa sukupuoliyhteyttä tai siihen rinnastettavaa seksuaalista tekoa varten, on tuomittava parituksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

Syyttäjä vaati heille yli kahden vuoden vankeusrangaistusta, liiketoimintakieltoa ja rikoksilla hankitun lähes euron menettämistä valtiolle. Itsestään ja muista huoltapitävä thai ei anna ilman kumia missään tilanteessa hieromossa. Sihteeriopistolla on tsekkejä joiden valikoimaan kuuluu CIM, ym ja joidenkin suomalaisten. Mikä tuo tommonen CIM on. Nykyajan hömpötyksiä Liittyykö Citymarketin noutopalveluun?

Sihteeriopistolla ei päädytä Citymarketin hommiin vaan toimitusjohtajan pallin päälle Miksi thai antaisi ilman kumia mitään.

Koulussa jo oli kynä ja kumi kaikilla. Näitä tässä pohdin enkä juuri vastausta itselleni saanut. Launeella yks pätkätyöläinen tekee "hierontahommia", kun ukko on duunis. Eihän se kaunis oo mutta kyl siihen lastinsa laskee. Penal Dönerissä on karvaista muslimia. Se sopii poistamaan kaikki haluat. K tee enää hommia. Olen kuullut juoruja et tekis vaikka onkin kakaroita. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

.. Kierrelkää vaan, kunhan tiedätte mitä saatatte saada sen kylkiäisenä, sekä tiedostatte, että hieroja tarjotessaan seksipalveluita jonkun palveluksessa ja tiloissa luetaan paritetuksi. Olen nähnyt saman tytön jossakin helsingin paikassa joskus keväällä. Siinä pienten esileikkien jälkeen siirryttiin asennosta toiseen ensimmäinen thaikku kuka halus ratsastaa ja suudellakkin sai: Et ole halunnutkaan hierontaa vaan jonkinasteista seksiä, joten älä valita. Nyt tuli mitta täyteen.

: Thai hieronta kokemuksia sihteeriopisto lahti

Mies etsii naista tekopillu 767
Cock all hairy pussy Privalla yksi asiakas laittoi viestiä siitä kun oli kyllästynyt tähän Herra H: Lopuksi kiittelin kovasti ja tyttö veti pöksyt jalkaansa ja lähti kopista. Ja se vartalo, silkonit ja porsliini. Ihan ok näköisiä, kokoisia ja ikäisiä olivat kuitenkin. Heidän liikkeissään kiersi ulkomaalaisia naisia esiintyjinä.
DHEA TULLI HAIRY PUSSY GETTING FUCKED Cum bucket suomalaisia alastonkuvia
Escort lappeenranta porno videot ilmaiset Seksiseuraa forssa suomalaisia pornovideoita

Real escorte elokuvateatteri julia turku

PILLUVIDEOT PORNO JAMINA

Tosiaan vain tämän viikon on paikalla tähän mennessä paras tapaus seudun hierontapaikoissa. Asenne on edelleen yhtä upea, tänään jutteli vielä enemmän. Kroppa ei ole ihan ehkä niin hyvä kuin Hämeenlinnantiellä, mutta kasvot pelastavat paljon.

Sori vaan sille kaverille, joka klo 12 jälkeen kävi soittamassa ovella ovikelloa. Sait toisen tytön hierojaksesi. Sehän oli sille vaan oikein.: Täytyypä mennä kokeilemaan tuo Rauhankadun paikka;- Muistatko jayjayk mitä nimeä tyttö käytti??

En muista, mutta se lyhyin ja hoikin siellä. Viimeksi oli 3 naista paikalla. Tukeva madame, sitten toinen oli noiden kahden väliltä ja tämä oli sellainen teinitytön kokoinen.

Toisella käynnilläni huomasin että tämäkään tyttö ei olekaan ihan täydellinen, koska vatsassa oli synnytyksestä jälkiä, mutta koska piti mekon päällään, niin en niitä olisi edes huomannut. Asenne pelastaa paljon ja en ole tuollaista asennetta ja ystävällisyyttä thai-tytöltä aiemmin saanut.

Taisi olla jopa vähän ihastunut. Tuli käytyä kokeilemassa paikka ja ok palvelu oli;- Mekko pysyi päällä mutta kasvoiltaan oli ihan hyvä. Olen nähnyt saman tytön jossakin helsingin paikassa joskus keväällä. Kyllä suosittelen ja menen toisenkin kerran, jos silloin saisi myös mekon pois;-.

Jos haluat nähdä upean vatsan, pepun, pienet silikonit ja pienen hoikan vartalon, niin mene Hämeenlinnantielle. Hintakin on edullisempi parhaimmillaan n. Hierojatar on hieman pyöreämpi filippiiniläisnainen.

Isot rinnat ja isohko, melko kiinteä peppu. Tämän paikan valtti on hyvässä ja napakassa perinteisessä hieronnassa ja extrojen kanssa oli vähän heikompaa sitten. Englannin kieli on edellytys keskustelujen mahdollistamiseksi. Oletteko käyneet siinä katti hieronnassa? Oliko hieronnat ynnä muut minkälaisia? Raporttia kaipaisi myös rauhankadun paikasta. Meinasin käydä tänään mutta tilin saldo kertoi että voisi odottaa pari viikkoa että tulee tili.

Oletko ajatellut että säästäisit aluksi hieman rahaa. Sekä sijoittaisit sitä, vaikka Hedge rahastoihin ja kenties jopa Wincapitaan. Ainakin vuonna nämä oli kuuminta hottia.

Nykyään kenties jopa vielä kuumempaa, tai sitten ei: Mutta jos ainakin aluksi säästäisit sitä rahtusta. Rauhankadulla on ainakin 3 eri hierojaa ollut ja se neljäs on edelleenkin kokematta. Joten ei voi tietää kuka siellä silloin on kun käyt.

Oli aamulla rautatienkadulla maija parkissa ja thaikkuloiden ovet visusti kiinni. Mitähän siellä on tapahtunut? Olen tässä lahdessa ajellessa pannut merkille että lahdessa on aika paljonkin thaikkuloita.. Montako niitä yhteensä on?

Laskin 14 jos nyt ei jäänyt yhtään laskuista. Olen käynyt jo 6: Huomasin aamulla mennessäni rautatienkadun paikoista ohi että Byng Kaanissa on uusi tyttö. Seisoi siinä ovella aamulla.

Kiitoksia jayjayk sain erittäin mukavan hieronnan. Rautatienkadulle on tullut uusi paikka lähimmäksi kaupungintaloa ja keskimmäinen liike on vaihtanut nimeä siinä oli sinivuokkojen maija parkissa parina päivänä.

Toisessa reunassa kaksi paikkaa mainostavat ST: Tullut noita thaipaikkoja kierrettyä aika tavalla suomessa ja kun ka. SE auttaa todella paljon, vaikkla yleensä englannilla mennään. Tuo länsipuolen paikka on tosi hyvä. Torven kulmalla olevassa paikassa törmäsin kesällä yhteen tyttöön, oli tullut Italiasta muutaman päivän keikalle Suomeen. Ilta oli mennyt baareissa ja osuin paikalle melkein sulkemisaikaan. Kun en pidä kelloon vilkuilusta niin aina tulee kysyttyä koko yön hoitoa, ja tällä kertaa sitten yhdessä Seurahuoneelle.

Matka ei ollut pitkä mutta tilattiin taksi millä heitettiin muut tytöt niiden kämpille ei, en kerro osoitetta kun niin lupasin , ja kahdestaan hotellille.

Alakerrassa juotiin yhdet Baileys't ja sit kerroksiin. Sauna päälle, siinä odotellessa suihku ap naam ja eka varvi bum bum. Kyselin mistä päin Thaimaata, miten kotona voidaan, onko lapsia, onko ollut farmilla riittävästi vettä että riisi kasvaa: Tyttö rentoutui selvästi, katteltiin kuvia kameroista, mulla läppärillä matkakuvia, jne. Kertoilin omista reissuista, jne. Sauna olikin jo lämmin ja siis sinne, tyttö kun oli pieni ja hoikka niin hyvin mahduttiin.

Oli kova tyttö heittämään löylyä: Unet taisi jäädä pariin tuntiin. Aamulla vielä hidas takaapäin ja sit suihkuun. Tyttö varmisti vielä suihkussa ettei "jäänyt virtaa" pikkubroidiin. Nauroi vielä päälle ettei "tarvitse tapailla muita tyttöjä tänään tai huomenna". Samalla hoituu ruokahuolto, minä kun pidän thairuosta ja etenkin tulisesta. Tämä mitenkään suomityttöjä halveeraamatta, tulee niissäkin käytyä, mutta jos valita pitää niin Onko mitään uutta kiinnostavaa ilmaantunut?

Hämeenlinnantien paikkaan on viime viikon keskiviikkona vaihdettu lasit, joten siinä vasemmalla on joku uudempi paikka ollut hierontatarrat ikkunoissa. Rautatienkadulle on tullut uusia paikkoja, onko kokemusta? Galleriasta löytyi aiheeseen sopiva kuvakin ; http: Rautatienkadulla on viimeaikoina 2 paikkaa kilpaa mainostanut kilpaa kuvien kera.

Samoin vesijärvenkadulla oleva paikka on mainostanut pari kertaa, mutta siellä ei oikein ollut mitään kiinnostavaa tarjolla. Täytyy tulla testaamaan toinen rautatienkadun paikoista,ellei kukaan osaa suositella kumpaan kannattaa mennä.

Muut paikathan on kyllä läpi käyty.. Tytöthän siellä on kuvien perusteella vähän leveämpiä ja ei niin nuoria. Oletko käynyt keskustan ulkopuolellakin kaikki paikat läpi?

Möysä, Okeroinen, rauhankatu, Hollola? Tarkoitatko okeroisella hämeentien paikkaa? Rauhankatu ja hollola on ainakin käymättä.. Möysästä se joku katti hieronta vai onko sitä enää.. Tarkoitin, mutta siellä on 2 muutakin, joissa en ole käynyt. Siinäkin on 2 paikkaa naapurissa. Kävin siinä yhdessä kerran, mutta siellä oli joku tukeva mummo pyjamassa. Joko Katti tai se naapuri.

Kulman takana on kolmas paikka, jossa ennen oli pieniä tyttöjä. Eli möysässä oli 4 paikkaa vieri vieressä. Rauhankadulla oli kerran yksi vieraileva melkeinpä parhaimpiin kuuluva Hkiläinen tyttö, joka osasi keskustellakin. Pitkästä aikaa oli tunne että oli jopa tyttöystävämatskua.

Olikohan sama jolla kävin hoidossa,isot luomut Kertokaapa jos jossain näistä paikoista olisi hommissa nyt jotain suht pienikokoisia tyttöjä. Eroaako muuten Nancys Thaihieronta muista muuten kuin nimellään?

Näin paikan edessä ihan mukavan näköisen tyttösen mutta olin töissä ja ajoin vain ohi niin en voinut jäädä tarkastamaan. Phi Phi, Hämeenlinnantiellä on pieni nainen. Ei nuori mutta osaa hieroa ja hyvin. Muualla on saanut lähinnä läävintää. Siellä Rauhankadulla oli joskus joku tuuraaja.

Nenää nyrpistäen hieroi ja tiukasti vaatteet päällä. Isot korvikset ja vähän pyöreä. Tämä toinen tyttö oli hoikempi, lyhyempi, iloinen, puhui hyvää Suomea ja vatsassa taisi olla jonkin verran ryppyä, joten ei riisunut mekkoaan ollenkaan. Kaikkea sai suikkareista suudelmiin. Seuraavissa paikoissa vaihtuu usein tytöt: Vesijärvenkatu, Rauhankatu, Rautatienkadun Byng Kaan.

Kaikissa on lisäpalveluita, mutta riippuu haluatko 5 vai 30 minuuttia hierontaa sitä ennen vai pelkkää osaamatonta läävintää. Privalla sain aiemmin tietoa että paikan hyvät puolet on siistit tilat ja runkopatja hieroma-alustana. Hieronta ja muut palvelut olivat sitä perustasoa kuin muuallakin. Paikalla olleet tytöt olivat sillä kertaa erinäköiset kuin kuvissa esiintynyt, mutta ihan hoikkia kuitenkin.

Rautatienkadulla on pari hieromalaitosta myynnissä ja nyt taitaa olla paineet tehdä tulosta että tulevat ostajat uskovat että paikka kannattaa ostaa. Joko on löytynyt nykyisistä paikoista ykköset?

En ole viitsinyt käydä noissa hämärästi ST: Jos tähän kertoo kokemuksiaan niin kannattaa mainita vain että siellä ja siellä on "kiva tyttö" eikä sen enempää mainita extroista tai hinnoista. Viikonloppuna kävin testaamassa Phi Phin ja siitä sainkin heti itselleni ykkössuosikin!! Hieronta oli todellakin hyvää ja paikat oli kovilla hyvässä mielessä hentosen naisen käsittelyssä. Ulkonäöllisestikin hieroja oli täyden kympin arvonen!

Pieni ja hoikka vartalo varustettuna miltei täydellisillä silikonitisseillä. Kakkossijalla on Lounaankadun paikka. Sielläkin näppärän näkönen neiti mutta hieronta on enemmän hivelyä Olen myös saanut Byng Kaanissa hyvät hoidot 3 kertaa ja tyttö on siinä välillä vaihtunut, joten viimeisellä kerralla oli eri tyttö.

Se aiempi oli ulkonäöltään kuin joku italiaano vähän kiharine hiuksineen. Nyt siellä on taas eri tyttö kuten myös vastapäätä. En ole enää käynyt siellä.

Siellä onkin tullut käytyä varmaan 10 kertaa. Sen takia en enää menisi mihinkään paikkaan mainosten perusteella, jossa pullukka vanha mummo hieroo huonosti ja extratkin ovat mitä ovat. Vieläkö Lounaankadulla on se mukava Noki Lintu ja sitten se toinen lyhyempi otsatukalla oleva, jolla on hieman kireä asenne? Ekalla kerralla Noki vaikutti selvästi hyväkroppaiselta, lähes enkeliltä mutta seuraavalla kerralla hän oli lässähtänyt melko paljon ja henki haisi. Siinä nurkan takana karjalankadulla on myös melko turhia paikkoja.

Rauhankadulla myös tytöt vaihtuvat. Siellä oli kerran se kiva Hgin tyttö, hän oli muuten lähes täydellinen, mutta vatsa oli kai kurtistunut synnytyksessä ja piti mekkoa päällä siksi. Vesijärvenkadulla kävin pari kertaa ja molemmilla kerroilla oli pahalle haisevia tuuraajia. Nyt kuulemma alkuperäinen hieroja on palannut sinne mainosten mukaan. Kannattaa vaatia laatua, eli jos koko kroppaa ei hierota perinteisellä tyylillä niin ei pidä mennä lankaan ja suostua kesken hieronnan tapahtuvaan extroilla vihjailuun.

Aina voi kävellä ulos. No itekun kävin joku kuukausi sitten niin oli laiha tyttö ei saanut edes koskea ilman lisämaksua. Ite ainakin tykkään vähän tukevammista , oli vissiin nälkä kun ehdotti että heittäisin kybän tipiks hyvästä hieronnasta et saa safkaa.

Noh ompahan tehty hyväntekeväisyyttä ilman välikäsiä. Saako näistä thaihierontapaikoista oikeasti kunnollista hierontaa vai onko vaan kyse sekundaarista hierontaa ja seksipalvelut on pääosassa? Muualta olen saanut lähinnä lääpintää. Kuulemma Hollolan kuntakeskuksessa on toinen paikka, josta saa oikeaa hierontaa, mutta siellä en ole käynyt.

Eli paikka, jonka nimi alkaa S: Kiinnostaisi myös, eritoten, onko kuvien isotissinen tyttö oikeesti siellä!

Jokainen täyspäinen mies, joka näki En itse voisi kuvitellakaan käyväni edes vaan hieronnassa tuollaisissa paikoissa, joita selvästi muuan isänmaansankarimme hoitaa. Kannattaa miettiä sitä että moniko asiakas tulee ensimmäisen käynnin jälkeen uudelleen. Tuolla Hgin suunnalla hieromoilla on aidot ja kauniit kuvat pienitissisistä aasialaistytöistä. Täällä meillä taas on ulkomaisilta sivustoilta varastetut kuvat: Muutenkin Rautatienkadulla on nyt niin monta hieromoa että asiakas menee sekaisin että mikä on mikin ja kävelee väärästä ovesta sisään.

Mutta onneksi voi kävellä kaikista ohi. Ihmettelen, kauanko täällä saa kirjoittaa selvästi mainostamista ja vähintäänkin harmaalla alueella olevaa tekstiä. Ihan ok näköisiä, kokoisia ja ikäisiä olivat kuitenkin. Hieronta ei nyt kyllä kummoista ollut, sellaista lääppimistä. Harvassa paikassa oikeasti osaavat hieroa. Kun parissa kymmennessä paikassa käy niin 1 tai 2 osaa oikeasti hieroa niin että siitä on apuakin.

Jayjayk kirjoittelee aiemmissa kirjoituksissaan ettei ole kyseisisä paikoissa itse käynyt jne. Laitappa faktat kuntoon ennenkuin alat toisista ihan "nimellä" kirjoittelemaan.

Jos hieman viitsii J: Tää meni nyt kyl ihan offtopic mutta jottei ihan niin käyty on jonka jälkeen muistin miksi en niissä ole käynnyt moneen vuoteen. Olen saanut yksityisviesteinä toisten käyttäjien raportteja, minkä takia en ihan heti käykään. Kun jossain paikassa on hyvä hieroja, joka osaa tehdä pienillä eleillä asiakkaat iloisiksi, niin sana leviää kyllä puskaradion kautta. Kun taas mainostus isotissisillä netistä lainatuilla feikkikuvilla saa jättämään väliin.

Edes Nikki Cox ei sen jälkeen kiinnosta: Käsitit nyt hieman väärin. Olen ennemmin rehellinen ja realisti. Hommaat tällaisen tytön http: Ne on hinnatkin tainneet nousta tämän Rautatienkadulla tapahtuneen uudistuksen jälkeen. Aiemmin hinnat olivat alkaen 20 euroa. Nyt ilmoituksissa puhutaan jopa 80 eurosta. Sillähän saa jo oikean sihteerin täältä opistolta. Kyllä se ainakin omalla kohdalla on niin, että Kierrän kaukaa selkeesti feikkikuvilla itseään mainostavat paikat.

Jos ei omaa "tasokasta" henkilökuntaa niin mieluummin jättää kuvat laittamatta, ja antaa "huhmarin kumista". Yhtään kehuja ei ole vielä tullut paikoista, niitä odotellessa Tasokkuuteen kuuluu myös se että osaa kirjoittaa suomeksi ja käyttää huutomerkkiä oikein.

Internetistä varastetut kuvat ilmoituksissa kertovat piittaamattomuudesta tekijänoikeudellisiin asioihin. Samaten mainoskampanja näyttää olevan suunnattu vähemmän tasokkaille miehille. Täällähän tehdään melkein jo tunnustuksia tasokkaiden seksipalvelujen tarjoamisesta ja ostamisesta thaikkupaikoissa.

I'm here because I'm Ellie. TASO nyt vaan on hyvä ja paikat nykyaikaa - kirjotteli sitten "nettijaskat" mitä soopaa vain ajankulukseen - ei muuta kun kurkkaamaan omin silmin paikkoihin ja sitten kommenttia lisää, tämä on oikeampi toimintamalli! Rapsoja odotellen, ennen kuin starttaan autoni kohti lahtea. Tuonne kilpailevalle sivustolle ei saisi linkitellä, joten laitan samasta kuvasta netistä löytyneet linkit tähän: Heh, mä olen vältellyt vastaamasta mutta nyt en enää voi vastustaa kiusausta: Tarkoitata siis kaikki 5 viestiä sisältävää ketjua jonka kaikki kehut on tulleet anonyymeltä käyttäjiltä?

Lisäksi mua viehättää kykysi ohittaa kaikki kommentit mainoksien feikkikuvista vai väitätkö että Nikki Cox oli teillä hierojana vielä viikko sitten: Jos joku on käynyt, niin voisi kertoa onko sitä tavallista hivelyä vai oikeaa perinteistä hierontaa, jossa käydään kaikki läpi niskasta varpaisiin.

Nimittäin sellaista saa eräässä toisessa paikassa. Ollaan katseltu Hoonfangin mainostusta hieman huvittuneena. Jos ei foorumin säännöt ja mainostamisen hienoudet, niin jonkinlainen Darwinismi ainakin tulee ohjaamaan tätä jossain kohtaa ankaralla kädellään. Nautitaan herrat tästä niin kauan kuin tämä ilonamme täällä on. Olishan se aika jännää: Kuvat näyttää hyvin feikeilta suurin osa jotai japseja. Ilmoituksissa kehut extroja ,kävin ja tyttö halusi 10min kuluttua lisää rahaa mutta kielimuuri esti ymmärtämisen että miksi?

Lähtiessä madam kysyi että miksi en antanut tippiä??? Eksyin taas kerran katselemaan noiden paikkojen mainoksia ja täytyy sanoa että jotain mauttoman ja kauhean rajamailla on tuo mainonta.

Onko joku jo oikeasti käynyt ja onko vain hivelyä tarjolla? Se on tuota ja myös säälittävää ja ärsyttävää. Eiköhän jokainen edes hieman ajatteleva mies kierrä nuo kaukaa.

Jos ajattelee alapäällään niin saattaa joskus sisään eksyä. No onko löytynyt nuoria hoikkia tyttöjä vai onko siellä kaikki vanhempia pyöreitä madameita? Kun ei ilmoituksista selviä missä. Asiakas on ihan sekaisin kun ei tiedä minne mennä. Entäpä kuka osaa perinteisen hieronnan vai pitääkö taas mennä keskustan ulkopuolelle?

Mukava kun mollaat työssä käyviä ihmisiä. Kierrän kaukaa vain ne paikat, jotka olen kävijöiden raporteista lukenut kusetuksiksi. Mieluummin kyselen vinkkejä ja poimin mansikat kakusta ;. Eiköhän ne ole satasta pyytämässä 15 minuutin hivelyn jälkeen "lisukkeista". Muista sitten sanoa "Sir" kun tulen puku päällä sinne hierontaan. Usko jo, en etsi tarjoushintaa vaan tietyntyyppistä hierojatarta. Parista paikasta olen sellaisen löytänyt. Useampaankin kertaan on tullut hukattua isojakin rahoja hierontapaikkoihin.

Tosin eräästä paikasta saa sopivaan hintaan kaiken mitä haluaa. Hinnatkaan eivät ole mitään apteekin hintoja, maksan sen mitä sattuu olemaan. Girl Friend Experience, kyllä, olen kokenut aidon sellaisen, sekä foorumin sihteerien luona että thainaisen kanssa. Kolme kertaa olen saanut eri thainaiselta suudelman, joten ei ne ihan pelkkää hierontaa siellä kauppaa. Joka tapauksessa sellaisia kokemuksia on tullut vuosien varrella kerättyä että peruspalvelut tällä alalla tuntuvat huijaukselta, jos parhaimpiin kokemuksiin vertaa.

Se on totta että thaihieronnoissa saa enemmin kaikkea muuta kuin suudelman. Saat nimmarin jos olet kunnolla jatkossa foorumilla Kaipailisin edelleen mittoja, mistä alle 45 kiloiset hierojattaret? Jayjay, anna olla, toi on yhtä hedelmällistä, kun yrittäisi selittää helluntalaiselle, että Jeesusta ei ollut Niin, en kyllä tarkoittanut Jayjay'n menneen, vaan lähinnä toisin päin.

Mutta, hyvää harjoitustahan tuo kirjoittaminen on "yrittäjälle". Kävelin vähän aikaa sitten pitkin Rautatienkatua ja siitä 3B: Kävin tarkastamassa millainen täti siellä alkupään paikassa oli kun kovasti mainostaa että on tyttö vaihtunut. No eteisessä oli paksureisinen tyttö farkkuhameessaan ja ei näyttänyt niin pahalta että olisin tajunnut kääntyä.

Oikeastaan aika kivalta vaikka olikin pyöreämpi. Koppi oli sama vanha, jonka muistin. Naulakkona olleita nauloja ei ollut enää seinällä ja joku oli yrittänyt nurkan kautta ulos koska seinälevy oli hajonnut siitä. Koppi on myös melko lyhyt, joten en suosittele 2 metriselle. Taustamusiikit soimaan ja kohta se alkoi. Hieronta oli aika kovakouraista, välillä jotain muljahteli ja välillä kynsi vihlaisi, joten päättelin että ei tainnut olla tytön päätulonlähde ainakaan hieronta.

Yritti jutustella mukavia kovasti ja osasi Suomeakin ihan hyvin. Hänen kaverit kävivät välillä ulko-ovella morjestamassa ja hän huuteli vastaukset kopin läpi heille thaimaaksi. Pari kertaa sanoin että sattuu, kun hieroi väärin ja hän selitteli että tällaista sen kuuluu olla. Jossain vaiheessa alkoi kyselemään että saisiko olla muuta. Ei tämän jälkeen tehnyt enää mieli jälkiruokaa. Aiemmin siellä on pari-kolme kivaa tyttöä ollut, mutta yhteistä kaikilla oli etteivät osaa hieroa ainakaan tällaisen kokeneen asiakkaan mielestä, joka on yli parikymmentä kertaa käynyt hieromoissa.

Olisiko mennyt huonommin, jos olisin mennyt Herra H: Sanoisin arvioilta että hierojatar oli alle cm ja ehkä n. Kuvaa kuitenkin hyvin Lahden normaalia tasoa. Nyt pojat lisää rapsoja eri paikoista. Ai kun mukavaa, olisin kyllä tunnistanut Ladyboyn, jos olisin sellaisen tavannut.

Ehkä jopa innostunut entistä enemmän. Privalla yksi asiakas laittoi viestiä siitä kun oli kyllästynyt tähän Herra H: Kyllä ainakin Karjalankadun Saengdaun mainonnat menee kusetuksen puolelle. Kovasti mainostettiin Lahden suuripovisinta hierojatarta, ihan FF- kuppia. Eipä kyseistä laatua kuitenkaan näkynyt eilen mailla halmeilla ko. Että samaan alan näkemykseen todenmukaisuudesta alan kallistumaan kuin muutama muukin No mitäs se minulle kuuluu jos joku on kyllästynyt hyvään imagoon,se nyt vaan on niin että toinen tykkää tyttärestä ja toinen äidistä ja jotkut kummastakin, asperiini on nyt säästöpakkauksissa tarjouksessa mikäli toiminta aiheuttaa voimakasta päänsärkyä.

Jetsalla on silmälasit pesun tarpeessa mikäli ei nää tarkemmin, ei 20 eurolla saa tunnin hierontaa mitä yritit tyrkyttää.

Heh, niinhän se näköjään menee että se koira älähtää mihin kalikka kolahtaa. Kyllä nyt F-kupin tunnistaa paljon pienemmästä puhtailla sekä likaisilla laseilla, joita en edes itse käytä. Ja kaikkein mielenkiintoisinta on että en edes kerennyt tarjoamaan mittän kun ei edes mainostettua löytynyt. Mutta onneksi meillä on edes kesä! Kysyin selkeästi mainostettua henkilöä ja vastaus oli lyhyt ja ytimekäs että hän oli oven avannut henkilö.

Tämähän ei luonnollisestikaan vastannut ollenkaan mainostettua. Kerropa minulle milloin ja missä tämä mainostettu kyseinen F-kuppinen hierojatar on paikalla niin tulen kyllä paikalle, sopiiko? En ole puhunut missään vaiheessa eilen rahasta paikan päällä. Kummastuttaa vaan se, kuinka joku saa mainostaa täällä vähintään arveluttavalla tavalla, käsittääkseni siitä pitäisi maksaa ja olla mainoslupa, kuten esim.

Mutta Kubi ethän bannaa isoa H: Mietin vaan, kauanko saat karkottaa viimeisetkin asiakkaat paikoistasi. Toivottavasti aika pitkään, nauru pidentää ikää, harmi, ettei pippeliä. Jokos miss H tänään pitää Karjalankadun mainos paikkaansa? Onko paikalla ilmoituksen mukaisia hierojia? Ei viitsisi turhaan kaukaa lähteä: Nyt on testattu toinen Lahden alueen perinteistä hierontaa osaavista paikoista, nimittäin Hollolan K e s k u s k a t u 8: Se on siinä makuunin kanssa samassa talossa, mutta alikulkutunnelin puolella kerrosta alempana.

Siellä on kaksi naista ja kohdalleni osui vanhempi, jolla on puolipitkät vaaleanruskeat hiukset. Toinen, jolla on mustat pitkät hiukset lähti juuri käymään kaupassa.

Koko tunnin sai käyttää ja aikaa taisi mennä jopa 1,5 tuntia. Tämä oli ehkäpä ensimmäinen paikka jossa 40 euron tunnin hinnalle sai vastinetta. Rautatienkadun paikkojen taso on tullut kyllä varsin hyvin selville yksityisviesteillä tulleissa raporteissa. Nytkin on yksityisviestiä tuolla laatikossa.

Piti käydä vielä toiseen kertaan samassa paikassa, koska hierojanaiset olivat keskenään sopineet että seuraavalla kerralla saat toiselta naiselta hierontaa. Tämä pitkähiuksinen oli viimeksi kauempaa katsoen melko voimakkaasti meikattu, mutta tällä kertaa lähietäsyydeltä näytti sivuprofiililtaan hieman thaimaan versiolta Jennifer Garnerista. Ihailin miten hoikka nelikymppinen nainen voi olla niin viehättävä, flirttaileva ja vähän kiusoittelevakin.

Olenhan itse vasta kolmikymppinen poju hänen rinnallaan. Hieronta oli tälläkin kertaa täydellistä, tarjolla olisi jopa ollut ääniaktivoituva voimakkuuden säätö, kun hän kysyi että oliko juuri sopivaa, mutta asetuksien muuttamiselle ei ollut tarvetta.

Hetken päästä hän ihmetteli miksi pohjelihakseni olivat jumissa, kerroin syyksi urheiluharrastukseni. Kun hän eteni ylöspäin kohti selkää, niin jossain vaiheessa läpsäytti takamustani ja naurahti että tykkää joskus olla tälläinen sadisti, ei haitannut, itseasiassa tykkäsin siitä.

Selän kohdalla hän nousi koko 45 kg painollaan eikä se tuntunut juurikaan painavalta. Tunnin hieronta tuntui kestävän ikuisuuden, mutta nautin joka hetkestä. Yleensä parin minuutin jälkeen huonommissa paikoissa ollaan heti ehdottamassa että tehdäänkö pikkukaverille jotain, mutta täällä sitä ei edes noin suoraan kysytty.

Hänen kielitaidostaan johtuen jutustelumme oli melko yksinkertaista, mutta enempää ei tarvittukaan. Lopuksi tuli vielä pari uutta venyttävää liikettä, joita muissa paikoissa ei oltu aiemmin osattu tehdä.

Aiempi nainen käyttäytyi kuin virallinen urheiluhieroja, kun taas tämä nainen oli kimpussani kuin ihastunut teinityttö: Virallisemman kanssa extroja ei ollut tarjolla. Kumman tahansa valitsetkaan, niin et tule tekemään huonoa valintaa. Hintataso on ehkä hieman kalliimpi kuin edullisimmissa paikoissa mutta täysin suhteessa laatuun. Jokatapauksessa hierojatar ja hieronta olivat makuuni juuri täydelliset, paikka oli siistin oloinen ja hyväntuoksuinen.

He kertoivat että täällä käy paljon naisiakin hieronnassa. Ehkäpä Lahden seudun laadukkain paikka on vihdoin löytynyt. Hyvää hierontaa ja happy endiä mutta ei seksiä tai suikkaria kummankaan kanssa. Mutta hyvä paikka ja ystävällinen kohtelu. Varmaan tiloissa nauhoittavat kameratkin että saa katsella kaikkia ketkä paikalla käyvät. Tuli vihdoin kokeiltua Phi-phi. Todella hyvää hierontaa ja asiallinen nätti nainen. Onkos muuten kelleen jäänyt jälkipolville kerrottavaksi mitään näistä öljy bikini hieronnoista?

Siellä täällä joku välillä mainostaa ja Lahdessa useinkin niitä. Seurailet vain tuon allaolevan Hra hoongfaa: Hän on siinä konsernissa osakkaana. Kyseli muuten viimeksi että missäs olen ollut kun en ole vähään aikaan käynyt ;.

Paikkoja kiertäneenä olen sivusta seurannut tätä ketjua jossa eräitä paikkoja hyvin tietoisesti lasketaan vähän niinkuin viemäriin ja sitten joitakin kovin kehutaan. No itse olen kiertänyt kaupungin paikat jokaisen tässä vuosien saatossa läpi ja olen todennut jotta Hra Hoonfaa mainosti hänen kolmannella käyttäjätunnuksella Lahti-ketjussa allaolevaa tyttöä.

Kukas käy kokeilemassa, jos vaikka mainos pitäisi paikkansa? Olin melkein menossa Hoonfaalle mutta muistui mieleen nää kirjoittelut, meninkin toiseen paikkaan ja kaikki natsasi hyvin! Maksoin käteisellä suoritetusta palveluksesta. En kanniskele mitään taloustavaraa millä suoritan vaihtokauppaa.. Joko sulla viiraa tai muuten vaan kirjoittelet mitä sattuu. Mun puolesta voit kirjoittaa mitä lystäät.

Torino maksaa käteisellä ja kiittä hyvästä palvelusta, ja jos on erinomainen palvelu tulee tippiä, kysy vaikka Hämeenlinnantien tytöltä.. Annoin 20 tippiä kun asenne ja palvelu pelasi mainiosti! Olin eilen Sawadeellä käymässä. Olen thaihieronnan ystävä ja arvostan hyvää palvelua! Oletko nyt nähnyt unta? Edes sen takia että et tekisi tämän enempää haittaa hieromaliiketoimillesi.

Kait ymmärrät että et tällä rettelöinnillä mitenkään edesauta niitä, en tehokkaampaa demarkkinointia täällä ihan vähään aikaan ole nähnyt. Ota tää varoituksena, mä toivon että ottaisit tästä nyt onkeesi.

Muutkin kirjoittajat voisivat ottaa hieman aikuismaisempaa otetta, suosittelen vain ignoraamaan tämän tapauksen. Ilmoituksessa olleen Australialaisen mallin Siobhan Parekh http: Ulko-ovi oli lukossa ja summeria piti painaa ennen sisälle pääsyä. Paikanpäällä ei näkynyt mitään ilmoituksessa luvatun tytön tapaista, vaan arviolta yli viisikymppinen vanhempi thainainen, jonka kielitaito riitti juuri osoittamaan taululta hinnat.

Hänellä oli päällään harmaat oloasun housut ja jokin toppi. Käsivarret vaikuttivat siltä että hän oli ehkä laihtunut jokin aika sitten liian nopeasti ja lihas oli vetäytynyt alta jättäen nahan roikkumaan. No ehkä se tästä paranee, ajattelin ja kaivoin kuvetta.

Olihan paikkaa remontoitu sen jälkeen kun kävin siellä sen hyvin nuorekkaan ja mukavan tytön luona. Lähinnä väliovia oli lisätty, joten paikka oli sokkeloisempi kuin aiemmin. Naapurihuoneessa kolisteli joku remonttimies ja muutenkin tunnelma oli vähän vaivautunut. Hieronta alkoi sillä että hierojatar joutui seisomaan kopin päädyssä runkopatjasängyn ulkopuolella ja alkoi hieromaan jalkoja.

Hieronta ei ollut parasta mahdollista, siinä oli joitain liikkeitä oikeasta thaihieronnasta, mutta se oli liian hentoista että se oikeasti olisi vaikuttanut mihinkään. Vatsan puolella pari hierontaelettä ja sitten kysyttiin että tahdotaanko muuta, jota tehostaakseen oli juuri avattu pari topin nappia, jotta näkisin sileät b-kupin rinnat paremmin. Loppujen lopuksi ei tämä ihan pahin tapaus ollut mihin oli tullut törmättyä, mutta ei lähelläkään parhaita. Hyvänä puolena täytyy mainita että nainen oli todella ystävällinen, joten ei lähelläkään pahimpia tapauksia, joihin on tullut törmättyä eri paikoissa.

Kävin byngkaanissa ei sawadee, muistin väärin mitä luki.. Ja tuli katsottu eräs toinen laitos rautatieaseman vieressä missä Miss xxxx on oikeesti hyvä hieromaan. Byngkaanissa taisi vielä olla se pyöreämpi tyttö ja kulahtaneet tilat. Tyttö sanoi viimeksi 10 minuutin jälkeen että "eikai tartte enää hieroa". Joo se pyöreä tyttö joka puhuu hyvin suomea ja jolla tatskoja oli siellä.

Mua kyllä hieroi se 25 minuuttia ja käytti aika napakat otteet, sanoin että voimaa saa käyttää. Ihan mukavan oloinen tyttö. Tilat ovat kyllä kulahteneet. Tänään on sellainen tunne että tulee asiaa Lahteen.. Olisko miss S vai hämeenlinnantie Työhuolet pitää nyt poissa Lahdesta, harmi. Työkaveri sairastui ja joudun tekemään hänen töitä.

Hyvä puoli on se että saa rahaa kunnolliseen hoitoon sitten kun taas kerkee. Ja muuten Hollolassa on taas se pitkätukka töissä sanoi kaveri. Näitä tässä pohdin enkä juuri vastausta itselleni saanut. Launeella yks pätkätyöläinen tekee "hierontahommia", kun ukko on duunis. Eihän se kaunis oo mutta kyl siihen lastinsa laskee.

Penal Dönerissä on karvaista muslimia. Se sopii poistamaan kaikki haluat. K tee enää hommia. Olen kuullut juoruja et tekis vaikka onkin kakaroita. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

WHERE TO MEET SEX MASSAGE HELSINKI