Yökerhot tallinna hatsan hinta

On kuitenkin pakko todeta, että drinkit ovat kyllä hintansa arvoisia. Lisätietoa tästä paikasta löydätte paikkaa  käsittelevästä tekstistämme. Paikan nimi tarkoittaa vapaasti käännettynä rahvasta, mutta nimestään huolimatta paikan sisustus on tyylikkäästi toteutettu.

Pööbel on vahva lisäys Tallinnan alati kasvavaan trendibaarien joukkoon, ja baarista löytyy kohtuullisen hyvä olutvalikoima sekä muita drinkkejä moneen lähtöön. Lisää voitte lukea Pööbel jutustamme. Skottilaisen panimon olutbaari löytyy Rotermannin korttelista. Paikka sijaitsee vanhan tehdasrakennuksen alakerrassa ja täällä on ehdottomasti omanlaisensa tunnelma.

Kattava valikoima erilaisia oluita niin BrewDogilta kuin myös vierailevilta panimoilta. Wine Not on leppoisan kotoisan ilmapiirin tarjoava viinibaari, joka keskittyy portugalilaisiin viineihin. Mikäli viinejä maistellessa pääsee nälkä yllättämään, niin täältä saa myös erilaisia tapas-lautasia sekä juustoja. Lisää voitte lukea täältä. Kannattaa myös kokeilla Ainarnia drinkkiä.

Tämä paikka sijaitsee Tallinnan keskustassa lähellä  vanhankaupungin  Viru-katua. Joten jos haluatte varmasti saada tuolta pöydän, niin suosittelemme tekemään pöytävarauksen. Lisätietoa voitte katsoa Manna La Roosaa käsittelevästä tekstistämme.

Priven ohella toinen hyvin suosittu klubi Tallinnan keskusta-alueella ja paikka meneekin saman kategoriaan Club Priven kanssa. Club Hollywood on erityisesti viron-venäläisten suosima menomesta.

Yksi  mielenkiintoinen asia Hollywoodissa on se, että yöklubi on rakennettu tiloihin. Lisätietoa löydätte Club Hollywoodin nettisivuilta. Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva Drink Bar on jo usean vuoden ajan ollut oluenystävien kohtauspaikka, sillä se on tullut tunnetuksi hyvästä juomavalikoimastaan ja rennosta tunnelmastaan. Viime vuosina Drink Bar on kuitenkin saanut kilpailijoita ja samalla sen hohto on ehkä hieman himmennyt. Lisätietoa löydätte Drink Baria käsittelevästä tekstistämme.

Clayhills on vanhassakaupungissa sijaitseva gastropubi, josta löytyy melko kattavan olutvalikoiman lisäksi erilaisia drinkkejä, viinejä sekä ruokaa. Itse emme ole tuolla koskaan syöneet, sillä mielestämme hinnat ovat turhan korkeat ja Tallinnasta löytyy takuuvarmasti ravintoloita, joissa on parempi hinta-laatusuhde.

Sen sijaan oluelle tai drinkille pysähtyminen Clayhillsiin kannattaa, sillä vaikka pubi sijaitseekin kivenheiton päässä Raatihuoneentorilta, niin juomien hinnat eivät ole mitenkään kohtuuttomat. Lisätietoa löydätte paikkaa käsittelevästä tekstistämme.

Anonyymi on onnistunut kyllä kirjoittamaan ehkä internetin hyödyllisimpiä kommentteja. En siis kirjoita mitään. Vaikka kerrottavaa olis paljonkin….. Eipä paljon kiinnosta kommentoida. Kiitos tästä ja muista ohjeista. Näistä varsinkin scotland yardista tykkäsin.

Ravintolaohjeet olivat myös päteviä. Leave this field empty. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Jos Tallinnan yöelämä kiinnostaa, niin tästä tekstistä löydätte hieman vinkkejä paikanvalintaan. Olemme huomanneet joidenkin suomalaisten suosivan Viru Hotellin Amigoa, mutta me henkilökohtaisetsi emme sitä voi suositella, sillä yhden kerran siellä on tullut käytyä ja tuskinpa tarvitsee toista kertaa mennä. Sossi on Tallinnan harvoja paikkoja, jos haluat päästä tutustumaan paikallisiin ihmisiin.

Täällähän on enemmän naisia kuin miehiä ja pääsee rauhassa tutustumaan tavallisiin virolaisiin. Tallinnassa asuva suomalainen Marjut Lindholm kertoo tulevansa Sossi Klubille tanssimaan. Sossi Klubilla panostetaan nopeaan tarjoiluun ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Sossi on erityisesti paikallisten suosiossa ja se näkyy myös juomien hinnoissa. Sossi Klubilla viihtyvät Viron kauniit ja rohkeat.

Oli perjantai-ilta ja Tallinn Club — toimituksen kaksi miestä ja yksi nainen toteutti testin. Toimitus oli päättänyt päättänyt testata: Onko Sossi Klubi kaupungin paras iskupaikka? Toimituksen henkilökunta oli ravintolassa erikseen ns. Naispuolisella henkilöllä kävi flaksi välittömästi.

Hän sai juttuseuraa jo viidessä minuutissa. Miesten tulos oli myös ällistyttävä, ensimmäisellä oli naisseuraa 20 minuutissa ja toinenkin uros oli täydessä vauhdissa puolen tunnin tuijottelun jälkeen.

Täältä löytyy Tallinnan parhaat bileet. Tallinn Club on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediayhtiö.

.

Lisätietoa löydätte paikkaa käsittelevästä tekstistämme. Anonyymi on onnistunut kyllä kirjoittamaan ehkä internetin hyödyllisimpiä kommentteja. En siis kirjoita mitään. Vaikka kerrottavaa olis paljonkin….. Eipä paljon kiinnosta kommentoida. Kiitos tästä ja muista ohjeista. Näistä varsinkin scotland yardista tykkäsin. Ravintolaohjeet olivat myös päteviä. Leave this field empty.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Jos Tallinnan yöelämä kiinnostaa, niin tästä tekstistä löydätte hieman vinkkejä paikanvalintaan. Olemme huomanneet joidenkin suomalaisten suosivan Viru Hotellin Amigoa, mutta me henkilökohtaisetsi emme sitä voi suositella, sillä yhden kerran siellä on tullut käytyä ja tuskinpa tarvitsee toista kertaa mennä.

Hinnat ovat turhan kovat ja Tallinnasta löytyy ehdottomasti parempiakin paikkoja. Mieletön salakapakka Tallinnan vanhassakaupungissa, jossa mukava ilmapiiri ja erinomaisia drinkkejä. Toinen kerrassaan ihastuttava salakapakka, johon löytäminen vaatii hieman nokkeluutta sekä suunnistustaitoja. Myös paikan drinkkivalikoima on parasta a-luokkaa.

Ehdottomasti yksi kaupungin parhaista drinkkibaareista. Sigmund Freud on tyylikkäästi sisustettu, mutta sen parasta antia ovat eittämättä baarimestarit ja heidän taidokkaat luomuksensa. Paikka avattiin Tallinnan Telliskivi-kadulle n.

Baarista on turha hakea tutun turvallisia A Le Coqeja, Sakuja sun muita, sillä listalta löytyy enimmäkseen virolaisia pienpanimo-oluita sekä ulkomaisia erikoisoluita mm. Lisätietoa löydätte aihetta käsittelevästä tekstistämme. Tuolta löytyy oluita laidasta laitaan, joten oluenystävien kannattaa poiketa täällä. Koht on ehdottomasti yksi meidän kantapaikoistamme. Lisätietoa tästä paikasta löydätte Kohtia käsittelevästä tekstistämme. Neljännestä kerroksesta aukeaa mukavat näkymät Tallinnan vanhaankaupunkiin eikä drinkkien hinnatkaan ole mahdottoman korkeat: Lisää voitte lukea Katusekohvikia käsittelevästä tekstistämme.

Tallinnan suurin konserttiklubi, jossa on lähes joka viikonloppu jotain häppeninkiä. Paikka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Viru Keskukselta. Varaa pöytä  Lisätietoa voitte katsoa Manna La Roosaa käsittelevästä tekstistämme.

Baari on ulkomaalaisten opiskelijoiden ja urheilufanien suosima illanviettopaikka jossa meno on yleensä aina hyvä. Lisäksi useammasta televisioruudusta tulee urheilua kuten mm. Juomat ovat kohtuullisen edulliset ja Nimetasta saa myös ihan ok ruokaa. Joka keskiviikko Nimetassa on Ladies Night, jolloin naiset saavat kaksi drinkkiä yhden hinnalla. Asiakaspalvelu on yleisesti ottaen todella heikkoa, mutta jos urheilu ja kansainvälinen ilmapiiri kiinnostavat, niin Nimeta kannattaa käydä katsastamassa.

Lisätietoa löydätte Nimetan nettisivuilta. Pubi sijaitsee Mere Puiesteen varrella ja paikka on sisutettu melko omintakeiseen tyyliin, sillä Scotland Yardista löytyy iso akvaario, vanhoja aseita, kirjahyllyjä sekä vanha moottoripyörä. Tuolla on myös ihan kelvollinen viinivalikoima ja muutenkin drinkit ovat kohtuuhintaisia. Sossi Klubin meno muistuttaa on ajoittain hurmostilaa ja ihmiset viihtyvät.

Tallinnan varmimman iskupaikan maineessa on Sossi Klubi. Legendaarinen yökerho  sijaitsee Tartu maantiellä vanhassa sellutehtaassa, Sikupilli kauppakeskusta vastapäätä.

Sossi on noin viiden minuutin taksimatkan päässä Virukeskuksesta ja kävellenkin matkaan kuluu vain 20 minuuttia. Klubin meno muistuttaa Hotelli Vantaan Tulisuudelmaa , ihmisillä on hauskaa ja pilke silmäkulmassa. Sossi on auki vain perjantaisin ja lauantaisin, jolloin virolaiset lähtevät juhlimaan. Sossin iltaa ja menoa vauhdittaa aina Virossa suositut live-esiintyjät.

Sossi Klubi on suosittu ohjelma- ja viihderavintola. Live-esiintyjiä on joka ilta. Sossin kävijät edustavat laajaa kirjoa Tallinnan asukkaista ja asiakaskunta koostuukin vuotiaista, joten jokaiselle löytyy jotakin. Sossi on Tallinnan harvoja paikkoja, jos haluat päästä tutustumaan paikallisiin ihmisiin. Täällähän on enemmän naisia kuin miehiä ja pääsee rauhassa tutustumaan tavallisiin virolaisiin. Tallinnassa asuva suomalainen Marjut Lindholm kertoo tulevansa Sossi Klubille tanssimaan.

Sossi Klubilla panostetaan nopeaan tarjoiluun ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Sossi on erityisesti paikallisten suosiossa ja se näkyy myös juomien hinnoissa.

JOENSUU HUORA INKA PORNO

Yökerhot tallinna hatsan hinta

Matkalla D-terminaalilta vanhaankaupunkiin Scotland Yard on oikeastaan ensimmäinen kunnon pubi, joten se on myös hyvä välietappi esimerkiksi matkalla Raatihuoneentorille. Klubin meno muistuttaa Hotelli Vantaan Tulisuudelmaaihmisillä on hauskaa ja pilke silmäkulmassa. Lisää voitte lukea Pööbel jutustamme. Olemme huomanneet joidenkin suomalaisten suosivan Viru Hotellin Amigoa, mutta me henkilökohtaisetsi emme sitä voi suositella, sillä yhden kerran siellä on tullut käytyä ja tuskinpa tarvitsee toista kertaa mennä. Koht on ehdottomasti yksi meidän kantapaikoistamme.