Jyväskylän hierontakoulu suomalainen

Jos käden taitoihin perustuvassa koulutuksessa keskimääräinen työharjoittelu jää päivittän 2,5 - 3 tunnin väliin, ja se on liian paljon, niin ei kannata ollenkaan hakeutua meidän kouluihimme. Nämä perustelut eivät tarkoita etteikö myös meidän kouluissamme ole parantamisen varaa. Palautteiden pohjalta yritämme joka vuosi parantaa toimintaamme, jotta meidän "työnantajamme", opiskelijat olisivat tyytyväisiä.

Toivottavasti ensi vuosi on sellainen. Opettaja on todennäköisesti edelliseltä kurssilta valmistunut hieroja. Ei vaikuta lukeneen paljoa kritiikkiä.

Ei mitään perusteluja sille missä opetus on käytännön harjoittelussa. Harkitsin tätä alaa koska eräs terveydenhuollon ammattilainen suositteli. Ilmeisesti vastoin parempaa tietoa, tai sitten pitäisi hakeutua ulkopaikkakunnalle parempaan kouluun. Onneksi on muitakin vaihtoehtoja. Minua kiinnostaa opettajan vastaus siihen, keitä nämä hierontaharjoittelut palvelee, jos opiskelija, hieroo kaikki muutaman sadan tunnin harjoittelut yksinään ilman minkäänlaista opettajien ajoittaista tarkistusta, hierooko opiskelija oikein vai väärin, onko työasennot oikein tms?

Tämä kun on kouluissa se todellinen tilanne, vaikka opintojen alussa opettajat kertovat kuinka voivat välillä tulla asiakashierontoja valvomaan? Niin toki, "voida" sisältää aina sen option ettei opiskelijan taidot ja työasennot kiinnosta senttiäkään, vaan valvonnan "voi" jättää myös tekemättä ja kerätä vain rahat.

Ei se asiakasta ainakaan palvele, sillä vaikka hän maksaakin harjoitteluhieronnan hinnan, oletusarvona hänelläkin on, että hän saa hyvää hoitoa, ei toistuvasti keskivertoa, epävarmaa tai jopa täysin väärää. Maksamallako ne hierontataidot kehittyikin? Niin, meidän koulussa riitti 1 tunti päivässä hierontaa, ja ohjaajan sai hierontahuoneeseen, myös respassa istuminen laskettiin toisin kuin Suomen hierojakoujluissa, sekä tutustumishieronnat.

Siis jossain on kertaa enemmän työvelvoittetta kuin jossain toisessaa koulussa. Itse jo pidempää hierojana toimineena on omaa alaa seurannut varsin tarkkaankin. Omilta hierottavilta on myös saanut varsin monenlaista kommenttia muista hierojista joiden vastaanotoilla ihmiset ovat käyneet. Niitä on välillä ammatti-ihmisenä kuunnellut todella hämmästyneenä ja myötähäpeää tuntien. Taidoissa, toimitiloissa ja asenteissa olisi paljonkin ollut petraamisen varaa.

Valmistuvien hierojien käden taidon taso on todella kirjava. Vaikkakin helposti sanotaan, että jokaisella hierojalla on oma "kädenjälkensä" niin ei sekään kaikkia asioita anna anteeksi. Perusasiat pitää hallita erittäin hyvin ja ihmisen anatomian pitää olla hallinnassa.

Lisäksi on huomioitavaa, että hierojaksi taitaa vuositasolla valmistua - hierojaa, mikä on valtava määrä. Voidaan hyvällä syyllä kysyäkin, että onko aloituspaikkojen määrä järkevä? Osa näistä opiskeljoista on selvästi niitä, jotka hakevat tällä koulutuksella lisäpisteitä ja tukea omille jatko-opinnoilleen terveydenhuoltoalalla. Nämä ihmiset ovat aidosti kiinnostuneita alasta. Tällaiset hieronta-alan opiskelijat eivät välttämättä koskaan päädy pelkästään hierojiksi tai eivät koskaan tule tekemään näitä hierojan töitä.

Oma ryhmänsä on selvästi ne hierojat, jotka kouluttautuvat hierojiksi pitääkseen sitä ammattia sellaisena "kakkostyönä" mitä tehdään jonkun muun työn ohessa ja pienemmällä asiakaskunnalla. Silloin ei välttämättä seurata mitenkään alan kehitystä, eikä panosteta oman ammattitaidon ylläpitoon ja jatkokoulutukseen. Tällaisessa toiminnassa myös se harmaa talous näyttelee merkittävää osaansa, kun toimintaa harjoitetaan sieltä kotoa käsin taikka aika ajoin tehdään keikkaa matkapöydän kanssa matalalla profiililla.

Oma ryhmänsä valmistuvissa hierojissa ovat ne ihmiset, jotka ovat tehneet täysin väärän ammatinvalinnan kohdallaan. Tiedot ja taidot eivät riitä kuin hyvin ala-arvoiseen suoritukseen taikka kuvitelmat alasta ovat olleet jotakin toista, mitä ala todellisuudessaan on. Jotkut ovat hakeneet tälle hieronta-alalle, kun ei muutakaan opiskelupaikkaa sattunut saamaan tyyliin On olemassa myös selvä ero siinä vaatimustasossa, kun ihminen valmistuu hierojaksi alan oppilaitoksesta taikka hän myös suorittaa tämän valmistumisen lisäksi ammattikasvatushallituksen kriteerit täyttävän koulutetun hierojan näyttötutkinon eri osa-alueineen valvotusti.

Siksi onkin tärkeää, että entisestään korostetaan tätä koulutetun hierojan ammattinimikettä ja yhtälailla Valviran rekisteriin itsensä merkitsemistä. Se nostaa alan tasoa ja tuo myös asiakkaille varmuuden, että asiat ovat kunnossa.

Alalle pitäsi saada jonkilainen laatusertifiointi, joka toisi vielä lisää luotettavuutta asiakkaille, kuin lisä kynnystä myös alalle koulutukseen hakeutuville. Hyvä on myös muistaa, että pääsääntöisesti kaikki nämä hieronta-alan opiskelijat näissä yksityisissä oppilaitoksissa ovat aikuisopiskelijoita, eivätkä mistään peruskoulusta opintojaan jatkavia nuoria.

Joten opiskeljoilla pitäisi olla oleellisesti enemmän vastuunkantamista omasta itsestään ja opiskelustaan, kuin murkkuikäisillä amiksilla. Varmasti peiliin on katsomista sekä alan oppilaitoksilla kuin alan opiskelijoillakin, että hoituuko ne asiat mallikkaasti.

Todella hyvin kirjoitettuja ajatuksia ja itse olen täysin samalla kannalla kanssasi. Luin jostain tällaisen lukeman. En muista missä se artikkeli oli, mutta siinä sanottiin, että n.

No harvasta kaverista hierojaksi on niin kovaa työtä. Eihän niitä liikaa kouluteta opilailla ei ole mitään motivaatiota hierojan työhön. Niistä 50 henk ottaa opiskelun vakavasti ja jatkaa hierojana. Etkö tiennyt mennessäsi kyseiseen kouluun, että siellä vaaditaan tuo t asiakashierontaa, vai rupesiko työharjoittelu vain kyllästyttämään. Itse olen vasta valmistunut fyssariksi ja laskin juuri tehneeni ilmaista harjoittelua näiden vuosien aikana tuntia.

Eipä taida sinusta hierojaa tulla, vaikka valmistuisitkin. Minä olen ollut Kuopion hierojakoulussa etäopiskelijana viime vuonna. Olen ihmetellen lukenut edellä olevia valituksia. Meillä ainakin oli erittäin hyvät opettajat, vaikkei heillä ollut opettajakoulutusta. Suurin ongelma oli asiakastöissä, olisimme halunneet tehdä enemmän oikeita asiakkaita, sillä niistä se lopullinen oppi tulee. Haluaisin kyllä tietää, miten toimii etäopiskelu hieronta-alan oppilaitoksessa?? Siis kotoa käsin linkin välitykselläkö seurataan opetusta, mikä on joillakin opiskelun aloilla on tätä päivää ja täysin mahdollista, mutta Suoritettiinko harjoitushieronnatkin etänä ja asiakkaan kohtaaminen ja saaminen voi tietysti olla hiukka kaukainen asia.

Meillä ainakin etäopiskelu tarkoitti 60 lähipäivää vuoden aikana, jolloin pääasiassa hierottiin ja käytiin perusteorioita läpi. Teorian opiskelu piti sitten suorittaa kotona. Jotkut opiskelijat harjoittelivat myös kotipaikkakunnallaan. Ei enää kiitos 1. Olen joskus käynyt oppilashieronnoissa ja niiden taso on ala-arvoinen: Eivät jaksa tai viitsi hieroa tarpeeksi lujaa 2.

Eivät osaa hieroa kunnolla 3. Hierovat liian vähän aikaa, jos maksan tunnista, niin hierovat 50 min , jos maksan 45 minuutista, hierovat 40 min. Käyttävät liian vähän hierontaöljyä Turha maksaa silittelystä mitään, kun siitä ei ole mitään apua.

Mieluummin maksan kalliisti oikealle hierojalle, joka hieroo niin että tuntuu lihoissa ja läskeissä kunnolla. Olen itse urheiluhierojakoulussa tampereen urheiluhierojakoulu TU, suosittelen!! Uskon että on Suomen parhaita urheiluhierojalouluja. Päästään hieromaan monia vähintää sm-tason urheilijoita sekä "normi-ihmisiä". Kuukaudessa yksi viikko teoriaa, muutenkin opet kiertää ja heiltä vpi aina kysyä esim "näytä sse ote miten tän lihaksen saa parhaiten hierottua".

He oikeesti haluavat et meistä tulee hyviä. Ja ei meistä tuu heidän lilpailijoita niinku joku sano, päin vastoin, jos me ollaan tyytyväisiä opiskeluun niin nehän saa lisää, ja parempia opiskelijoita valkattua. Mutta sitten tohon hieronta-aikaan. Jos varaat tunnin ajan, se ei ikinä tarkoita tunnin hierontaa! Ja asiakas allekirjottaa tän paperin. Laissa lukee että tää täytyy tehdä. Joten oot suoraan sanottuna aika idiootti jos varaat opiskelijalta esim puolentunnin hieronnan.

Jos otat puol tuntii vaik selkään, se tarkoittaa 5 min tutkimusta, sit jää 7 min toiselle puolelle, 7 toiselle ja vaan 6 min niskaan. Siinä ei pahemmi ehi ku lämmittelee lihakset, kylmiä lihaksia ei voi alkaa runttaamaan.

Tutulta hierojalta se voi olla jopa ok mutta opiskelijat vaihtuu, ja heidän täytyy aina tutkii sut ennen ja jälkeen hoidon. Noniin eiköhä kaikki ollu täs. D mä voin sanoo et meidän koulus melkeen kaikki on tosi motivoitineita. Osa ei toki oo, mutta suurin psa ihan tosissaa tekee parhaansa ja enemmän.

Ja hei, muistakaa et opiskelijat oppii vielä, mä aina pyydän asiakasta kommentoimaan mikäli voi lisätä voimaa tai vähentää, ja jos joku oye tuntuu erityisen hyvältä tai jos joku ei tunnu mukavalta. Siis miten muuten voi oppia. Mulla ainakin ollu mukavia,yhteistyökykyisiä ja ilmeisesti ihan tyytyväisiä asiakkaita kun monet on heti varannu uuden ajan.

Ehkä ensin siun olisi syytä laihduttaa kg niitä läskejä, sit siihen saa tuntumaa. Läskiä on oikeesti hankala hieroa. Ihmettelen kyllä suuresti että kuka vaan pystyy laittamaan hierojakoulun pystyyn. Joo ja sitten on opettamassa edelliseltä kurssilta valmistuneet hierojat. Kyllä tähän jonkun pitäisi puuttua. Älkää menkö hierojaklulutuksiin joissa opetus on vain tuntia kahtena päivänä viikossa. Niissä ei opi mitään ja niissä joutuu juuri hieromaan satoja tunteja.

Ja ei niihinkään jossa ei kuulu kunnolliset kirjat ja koulutusmateriaalit hintaan. Jos pitää kirjat ostaa itse niin silloin saat vain jotain monisteita. Ei asioita voi oppia tunnin opiskelulla. Mene siis sellaiseen jossa opetusta esim neljä päivää viikossa seitsemän tuntia päivässä. Niissä saat kunnon opetuksen. Kaikille nuorille ja aikuisopiskelijoille tiedoksi se, että koko homma naamioidaan pääsykoe tai hakutilaisuudeksi.

Luodaan illuusio jossa ikään kuin valitaan lukuisten hakijoiden joukosta tietty määrä opiskelijoita. Samassa tilaisuudessa infotaan koko pas. Kuka nyt hakutilaisuudessa kyseenalaistaa mitään? Siellähän on tulijoita hurumykke.

Tiedän monia joille tarjottiin peruskoulutusta lisämaksusta, jotta sitten saa varsinaisen paikan myöhemmin. Kun eivät suostuneet lisämaksuun, ylläripylläri tulikin seuraavana päivänä kuinka ollakaan peruutuspaikka: Miettikää hyvät ihmiset mihin aikanne ja rahanne laitatte.

Noissa pääsykokeissa on erittäin hankala kyseenalaistaa mitään ja saada kokonaiskuvaa mihin on lähtemässä. Joillekin joilla on paljon ylimääräistä rahaa ja aikaa, eikä arvosta omaa työpanostansa nuo koulut voivat sopia ihan hyvin. Karu totuus paljastuu suurimmalle osalle opintojen aikana. Kaiken kukkuraksi nuo samat kouluttajat tekevät bisnestä markkinoilla puoli-ilmaiseksi.

Todellisuudessa takaavat yrityssopimuksen, jolla nimen omaan kierretään työnantajan velvoitteet ja maksut. Riskit ovat uudella yrittäjällä, mutta provikat lähtee päältä koulun kassaan joka tunnista. Eikä tässä vielä kaikki. Nimittäin hinnat poljetaan puoleen koulun klinikoilla jossa uudet yrittäjät koittavat saada leipänsä. Hintojen polkeminen ei kiinnosta koulun ahneita omistajia, vaikka tällä todellisuudessa ammutaan omaan ja koko alan nilkkaan.

Tarpeeksi kun on muurahaisia klinikoilla ja koulusta tulee lisää on kassavirta taattu. Hinta pitäisi olla se tasan viimeinen juttu jolla erotutaan jos vähääkään kiinnostaisi oman ammattikunnan ja omien opiskelijoiden tulevaisuus. Ehkä joku muu asia ajaakin näitä koulun omistajien tapoja toimia. Yleinen heikko työtilanne ja tulotason lasku voi ajaa ahdingossa olevan ihmisen tälle opiskelun tielle. Jotain on tehtävä kun ei ole työtä.

Miettikää silti mitä teette. Kyseen alistakaa myös koulua tai työpaikkaa mihin ikinä haettekin. Se että hakijoita on muitakin ei pitäisi riittää yksin syyksi lähteä orjaksi. Opiskelija voi varautua opetuksen huonoon ja riittämättömään tasoon. Tämä on avattu myöhemmin ketjussa. Saa siivota opetustilat, hierontatilat, vessat yms.

Voi varautua omistajien ala-arvoiseen käytökseen ja kielenkäyttöön. Saa tehdä harjoittelua h, johon todellisuudessa pitää varata paljon enemmän aikaa kun listat ei täyty asiakkaista.

Varaudut hankkimaan matkapöydän, maksamaan kirjat, ea- kurssin, näyttömaksut. Mielestäni pitäisi erottaa hieroja koulut bisnestä tekevistä yrityksistä. Koulutuksen laadulle tulisi asettaa kriteerit. Ahneudelle ei tule loppua vaan se voimistuu, jollei tähän lyödä stoppia. On aivan käsittämättömän vastuutonta koululta lähteä polkemaan hintoja markkinoille, joihin itse koulutetaan ammattihierojia.

Tämä on huomattu jo ammattia harjoittavien oman arvonsa ja hintansa tuntevien ammattilaisten keskuudessa. Näistä viimeisistä kahdesta viestistä selviää hyvin mistä koulusta on kysymys. Olen itsekin käynyt kyseisen koulun, joka näkyy markkinoivan ja kasvavan vauhdilla. Itsekin miettinyt tuota hintojen polkemista, että kauankohan tuolla tavoin on mahdollista pärjätä.

Meidän ryhmässä jokainen opiskelija oli erittäin tyytymätön. Kysyttiin pitkää pinnaa ja kykyä niellä sontaa. Rahastuksen maku jäi, eikä olisi tullut mieleenkään jäädä koulun klinikoille töihin. Opettajana edellisen vuoden oppilas eli hieroja, ei tarvii paljon palkkaa maksaa: On kyllä varsin erikoista.

Jos jotakin niin välttäkää Tampereen Urheiluhierojakoulua. Kaveri kertoi, että koulun pitäjällä ikuinen yrittäjäkielto Suomessa veropetosten takia, oli Espanjassa tässä koulussa ja oli kuulemma aikamoista fuulaa, asuivat jossain yhteistilassa muutaman kuukauden ennen kuin löytyi oma asunto jne. Kusetuta kai ne on kaikki tuollaiset maksulliset koulut, mutta verot ne pitää maksaa yrittäjänhommistakin. Mitä urheiluhierojakouluja sitten suosittelisitte pääkaupunkiseudulta?

Ei ainakaan tämä Suomen hierojakoulun järjestämiä Toivon että joku virallinen taho puuttuisi tähän touhuun. Sairasta kusetusta, omistaja kyllä osaa yrittää nuolla ja olla kaveria oppilaitten kanssa. Eiköhän siltä Tampereen ureiluhierojakoulun omistajita tai rehtorilta voisi kysyä, että onko se tehnyt jonkun rikoksen, sit saa selville onko totta vai valetta?

Kyllä oli surkea ala-arvoinen koulutus Lahdessa vaikka läpi pääsikin. Ketä meinaatte hierojaksi kouluttautuu niin menkää johonkin urheilu tai liikuntaopistojen koulutuksiin, niillä on pitkät perinteet ja opettajat opettavat, eivätkä edelliseltä kurssilta valmistuneet hierojat.

Ihan samat fiilikset Lahden koulun suhteen. Samaa mieltä, jäi kyllä todella huono maku!!! Olin sitten perumassa hieronnan peruskurssia eräästä yksityisestä hierojakoulusta Helsingissä. Vastaukseksi sain, että ei käy, eli ilmeisesti on vaan maksettava ja itkettävä kun ei pääse tunneille, eikä korvaavia kertojakaan saane suorittaa..?!

Suojaako minua mikään laki tässä asiassa, kun kyseessä ei ole edes tutkintoon johtava koulutus?! Arvatkaapa vaan että jatkanko opintoja, ainakaan tässä koulussa? Moikka, onko kokemuksia Jyväskylän tai Kuopion hierojakouluista? Harkitsin välivuoden viettoa siellä ennen terveysalalle hakemista mutta kommentteja luettuani menee todellakin uuteen harkintaan Kokemusta on kuopion koulusta. No mitäpä laitosta suosittelisitte ihmiselle joka haluaa oppia eikä pelkää ihmisiä eikä hieromista ja joka haluaa oppia ja olla paras?

Ja mieluummin hieroisin tulevaisuudessa urheilijoita enemmän kuin ns. Yrittäjäkokemusta itsellä jo on toiselta alaa. Herra pikkarainen, viime kädessä on aivan sama minkä koulun käyt. Valitse toki urheiluhierojakoulutus, jos haluta urheilijoiden lihashuoltoon erikoistua.

Kollegoiden kanssa jutellut ja kaikilla hierojakouluilla tuntuu olevan parantamisen varaa eri osa-alueilla. Bisnes on bisnestä, omasta motivaatiosta se oppiminen ja menestys riippuu.

Hierojakoulu kestää vuoden verran, parhaat opit saat työelämästä vasta vuosien kokemuksella ja jatkokouluttautumalla. Valmistuin Carl Wilhelm Akatemiasta ja jatkoin fysioterapeutiksi. Kyllä oli rankkaa välillä, mutta jäljestäpäin ymmärsin paremmin koulun tason, joka oli erittäin hyvää. Päästiin Englantiin hieromaan ammattilaisjalkapalloilijoita ja ilmaiset matkat ja asuminen. Patrick ope oli omaa luokkaansa Enkussa! Kaveri kävi kans samaan aikaan Tre Urheiluhierojakoulun.

Valitse opiskelupaikaksi Ao eli aikuiskoulutus niin saat kunnalliset opettajat ja hyvät opiskelun puitteet. Ja koulutus on kohtuuhintaista.

Hierontaan kuuluu käytännönharjoittelua eli ilmaista työtä, mutta siten myös kädet kouliintuvat osaamiseen. Tampereella ei oo järjestetty muutamaan vuoteen, ehkä ei myöskään Kallis lähteä toiselle paikkakunnalle ilman tukia. Menisin heti aikuiskoulutukseen, nyt tuo kaarl vilhelm ei kyllä iske. Saako Tampereelta kunnon asianmukaista opetusta mistään yksit hieroja"opistosta?

Espoon Atlas on hyvä ja korkeatasoinen hieroja- ja osteopatiakoulutuslaitos. Käykää katsomassa vaikka asiakkaana. Se on vaan aika ikävä homma, kun hierojia valmistuu aivan tulvimalla vuosittain kymmenistä yksityisistä oppilaitoksista. Suurella osalla ei ole mitään mahdollisuutta työllistyä ja elättää itseään tällä alalla. Hyvä bisnes kylläkin oppilaitoksille Onko kukaan päässyt irti määräaikaisesta sopimuksesta kesken kauden jos on joutunut vaihtamaan alaa?

Opiskelijan velvollisuudeksi jää maksaa sovitut maksut vaikkei vastiketta saa. Miten olette hoitaneet asian? Pakkohan niistä on eroon päästävä jos ja kun koulun lopettaa. Aika moni taisi esim Joensuun koulusta lopettaa. Maksat itsesi kipeäksi, hierot ihan liian paljon pisnes yrittäjälle ja opettamassa edellisen vuoden oppilas!!!! Olen hakemassa yksityiseen hierontakouluun Tampereelle, koulutus alkaisi helmikuussa. Kokemuksia asiakkaana tai opiskelijana?

Olen valmistunut hierojaksi vuonna Helsingistä. Olen seurannut vuosien aikana alan muutosta ja olen sama mieltä tässäkin ketjussa kirjoittaneiden kanssa siitä että nykyään valmistuu hierojaksi todella helposti.

Tietenkin pitää muistaa että suurin osa valmistuneista on saanut hyvää opetusta ja ovat ammattilaisia. Opiskelin muutama vuosi sitten Aasiassa lisää hierontatekniikoita ja siellä asiakas maksaa hieronnan jälkeen sen mukaan mitä mielestään on saanut itselleen. Ei ehkä toimi Suomessa, mutta siellä todellakin paneudutaan hierottavaan ja hänen fysiikkaansa.

Hierojakoulu Otteessa voit suorittaa hierojan ammattitutkinnon käytännön läheisessä arkikoulutuksessa päiväryhmässä, iltaryhmässä tai viikonlopputoteutuksella. Lue lisää toteutuksesta koulutus-välilehdeltä.

Koulumme henkilökunta koostuu kokeneista terveysalan ammattilaisista. Pääkouluttajillamme on pitkä kokemus hierojan ammattitutkinnon koulutuksesta. Meille on tärkeää, että opetustyön ohella kaikki opettajamme tekevät myös itse alan työtä, jolloin tietotaito on aina ajantasalla. Henkilökuntaan voit tutustua henkilökunta-välilehdeltä.

Hierojakoulu Otteen toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa Torikeskuksessa, joten saapuminen paikalle on helppoa! Oppimisympäristönä käytämme modernia It´s learning ohjelmistoa. Oppimisympäristössä voit katsoa videoluentoja, tutustua kirjallisiin materiaaleihin tai vaikka testata osaamistasi harjoituskokeiden parissa!

Tästä pääset kirjautumaan oppimisympäristöön. Oppilashieronnan ajanvarauksen voit tehdä joko puhelimitse, sähköpostitse tai nettiajanvarauksestamme. Lue lisää oppilashieronnoistamme täältä! Hierojakoulu Ote on hierojan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta antava koulu. Valmistava koulutus tähtää hierojan ammattitutkinnon suorittamiseen. Ammattiosaaminen todennetaan näyttötutkinnon avulla, jotka läpäistyään opiskelija liitetään terveydenhuollon ammattirekisteriin ja hän on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä koulutettu hieroja.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme edullista opiskelijahierontaa sekä koulutetun hierojan palveluita. Ajanvaraus hoitoihin palvelee numerossa Pitävällä otteella   Hierojakoulu Otteen opetuksesta saat nykyaikaiset, alan kehittyneitä vaatimuksia vastaavat taidot niin työelämään kuin jatko-opiskeluihinkin. Otetta opiskeluun   Otteen huippuosaavat opettajat ovat toimineet jo pitkään alalla hierojakouluttajina ja me tarjoammekin oppilaille kattavimman hierojakoulutuksen Suomessa!

... Meidän porukassa meni kaikki läpi vaikka osa porukasta oli puolet tunneista "omalla lomalla" ja yksi oli skipannut EA-kurssin jne. Näytöt läpi kaikkilta meidän kurssilla olleillta koulutuksen kesto 9 kk JLe p. D Hieroja kun ei ole laillistettu ammattinimike, jyväskylän hierontakoulu suomalainen, voit sanoa ilman koulutusta olevasi Koulutettu hieroja, joku jos kysyy sanot että kävin minä peruskoulun ja olen hieroja, eli koulutettu hieroja: Todella hyvin kirjoitettuja ajatuksia ja itse porno emilia paras pornoelokuva täysin samalla kannalla kanssasi. Kuka nyt hakutilaisuudessa kyseenalaistaa mitään? Itse ihmettelen asiakkaita jotka luulevat saavansa täydellistä haluamaansa palvelua Opiskelijoilta jotka tekevät työn ilmaiseksi. Työelämä on tänä päivänä todella kiireistä, stressaavaa ja päätetyön suuren määrän lisäksi, hyvin staattista ja kehoa kuormittavaa. Tästä pääset kirjautumaan oppimisympäristöön. Vessassa käynti, juominen ja syöminen ovat kaukana haaveissa joka päivä koulussa. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Oppitilat ovat todella pienet ja riittämättömät. Lue lisää toteutuksesta koulutus-välilehdeltä. Ja varmasti löytyy myös sellaisia joilla on kovat otteet ja heille täytyy sitten aikoja varailla.

Suomen prostituoidut sexy girl video

POPPERS HAITAT PUSSY