Prostituutio parinvaihto

prostituutio parinvaihto

Aftonbladet kertoo, että Playa del Inglesissä Citan kauppakeskuksessa sijaitsee mystinen klubi, jonne päästäkseen on soitettava kelloa. Nyt kysynkin mitä mystistä tuossa tavallisessa parinvaihtoklubissa on? Siis miten se poikkeaa muista klubeista? Kannattaako suunnata sinne ihan vain sen mystiikan takia. Muutenhan tuo klubi vaikuttaa jutun perusteella olevan on premises- tyyppinen. Parille Seinäjoki alue Olisi hienoo nauttia mukavasta parin seurasta, vaikka luonnossa tai missä vaan.. Niin niin, mutta onko ne mystisiä niin kuin tuossa artikkelissa.

Ja jos eivät ole, niin mikä tekee juuri tuosta klubista mystisen. Eli mystiikka löytyy taas vain toimittajan päästä? No niinhän tuossa alkujaan epäilinkin. Kyseisestä klubista tekee mystisen seuraavat asiat: Mystistä on myös seksuaalinen vapautuneisuus. Johtuuko se kenties noitayrteistä? Parinvaihtoklubi ei ole tavallinen.

Tavalliset klubit ovat tavallisia. Parinvaihtoklubi on mystinen, mystisillä taioilla ja yrteillä saadaan ihmiset vapautumaan. Osa tietysti on vain perverssejä, mutta silloinhan klubi olisi vain parinvaihtoklubi. Ne, jotka ovat käyneet tällä mystisellä klubilla, tietävät, että täydenkuun aikaan mystisyys suurenee.

Mystiset ihmiset saapuvat sankoin joukoin jo illan varhaisessa vaiheessa. Osa tulee luudalla lentäen. Sisällä noitarumpujen ja yrttisuitsukkeiden huumaamina mystiset ihmiset yhtyvät. Ovikellokin mystisesti vaihtaa paikkaa siirtyen erään Suomesta saapuneiden mystisten eläkeläismummojen vanhainkodin ovelle.

Mystistä on myös, että tähän mystiseen klubiin pääsee muulloinkin kuin vain täydenkuun aikaan. Muihin mystisiin klubeihin pääsee vain juuri täydenkuun aikaan. Muut mystiset klubit eivät hyväksy tätä mystistä klubia joukkoonsa. Kaksi drinksua kuuluu sisäänpääsyhintaan. Siis kuka uskaltaa tänä aidsin ja muiden tautien aikakautena mennä touhuilemaan ihan ventovieraiden ulkomaalaisten kesken parinvaihtoa ja tai ryhmäseksiä?

Ehkä jossain homoklubeilla homma toimii noin, muutoin tuo kuulostaa ihan pelkältä lehti-lööpiltä, eli jos kohta skuupilta. Hyvä ja kattava juttu tuolla www. Käytiin avovaimon kanssa kahdessa paikassa, ja meno oli jutun mukaista. Fiksua ja siistiä porukkaa. Emme kyllä törmänneet yhtenkään suomalaiseen tai ruotsalaiseen pariin tai sinkkuun, mutta paljon oli espanjalaisia ja saksalaisia. Yllättävän rentoa ja avointa touhu tuntui olevan, ja oltais päästy mukaan useampaankin ryhmäseksisessioon jos oltais haluttu.

Nyt oltiin liikenteessä vain uteliaisuuttamme, mutta tulevaisuudessa ei ole mahdotonta itsekkin osallistua touhuiluun. Tiedoksi, ettei kukaan loukkaantunut tai suuttunut siitä että olimme tällä kertaa vain katselijain roolissa, päinvastoin muutamat parit jopa tuntuivat nauttivan ns tarkkailijoista. Ihmettelijöiden ei klubeilla kannata käydäkään!

Elämästä, ja seksistä nauttivat siellä käyvätkin. Ensi kuussa taas mennään: Uteliailla ja ihmettelijöillä on vissi ero. Jos homma kiinnostaa niin eiköhän silloin ole enemmä utelias ja jos homman tuomitsee tai ei ymmärrä niin silloin ihmetellään. Juu, mystisyys kaukana näistä swinger clubeista. Kaikissa Inglesin viidessä sswinger clubeissa on tullut käytyä useita kertoja kuten myös swinger hotelli Miragessa.

Kaikkiin noihin paikkoihin mennään avoimesti ns etuoven kautta, ja jokaisen clubin likellä on ihan normi baareja ja ravintoloita. Meidän mielestä cc Sandiassa oleva b2,b2 paras torstaisin jolloin siellä nakuilta. Lauantaina kannattaa ehdottomasti mennä cc Niilossa sijaitsevaan Eternityyn, paikalla paljon espanjalaisia ja hiukan nuorempaa porukkaa. Kaikkina iltoina ainoat jatkot cc Citassa sijaitsevassa Seceegretissä. Suomalaiset ja ruotsalaiset kyllä aliedustettuina clubeilla, mutta norjalaisia runsaasti ja jonkin verran tanskalaisia.

Suomalaisilla kyllä kysyntää kaikissa clubeissa joten rohkeasti mukaan. Ja kun clubeilla pitää noudattaa sääntöä: Kesken Jillin ja Jeffin haastattelun, vain varttitunnin klubilla olleet Elena ja Miguel löytävät toisensa. Pari suuntaa touhu-alueelle harrastamaan seksiä tehden seuraa puolenkymmenelle pariskunnalle ja muutamalle sinkkumiehelle, jotka siellä jo ovat.

Ensikertalaisille parivaihdosta kiinnostuneille Christian antaa hyvän vinkin: Esittelemme uusille asiakkaille ensin tilamme, jotta tulijat tietävät, mitä meiltä löytyy. Sen jälkeen annamme vaatteita ja tavaroita varten lukkokaapin avaimet ja pyyhkeet. Avain kannattaa säilyttää huolella ranteessa, sillä sen numero on myös asiakkaan laskun numero.

Useimmat tykkäävät aloittaa illan juomatilauksella ja näin he tutustuvat samalla muihin asiakkaisiin. Juomien hinnat ovat selkeästi esillä, ja lasku maksetaan kerralla pois lähdettäessä, kaapin avaimen luovutuksen yhteydessä. Christiaan kiertää työntekijänsä kanssa vielä kertaalleen touhu-alueen keräämällä pyyhkeet pestäväksi ja desinfioitavaksi seuraavia asiakkaita varten.

Kauppakeskus Citassa sijaitseva parinvaihtoklubi Secret on uusin ja neliöiltään suurin alan klubi Inglesissä. Kuubalaisen Julianin 25 omistama klubi on ollut toiminnassa pari vuotta. Kiireinen Julian ei ehdi esittelykierrosta tekemään, mutta saamme tutut oppaat, kun Christiaanin klubilta Segretiin jatkoille saapuneet Elena ja Miguel suostuvat esittelykierrokselle.

Pääbaaritiskin luona tankotanssipaikalla meno on selvästikin railakkaampaa kuin Christiaanin 2 X 2: Tangon ympärillä pyörii kolme puolialastonta naisasiakasta sekä kaksi kohtalaisessa humalatilassa olevaa miestä, jotka yrittävät saada naisia riisumaan loputkin vaatteensa pois.

Elena ja Miguel esittelevät erilaisia touhuhuoneita, joita tuntuu olevan lisää jokaisen nurkan takana. Secretissä on iso poreamme, jossa parhaillaan muutamat parit harrastavat seksiä. Toisella saarella poliisina työskentelevän Miguelin mielestä Secretin paras puoli on siinä, että tilojen puolesta valinnanvaraa seksin harrastamiseen löytyy. Pelkästään oman parin kanssa se onnistuu siellä useammassakin paikassa.

Vielä neljän jälkeen aamuyöllä menoa tuntuu riittävän kaikille halukkaille. Esimerkiksi 2 x 2 -klubilla se on suoraan kielletty myös järjestyssäännöissä. Citassa sijaitsevat myös Fun 4 All ja Venus. Paikkoja yhdistää asiakkaittensa puolesta se, että kaikista parinvaihtoklubeista näistä kahdesta näyttäisi löytyvän eniten skandinaavisia asiakkaita.

Venuksen omistajat, noin kymppiset, puolalainen Marget ja saksalainen Olaf , kertovat, että yhä useampi suomalainenkin heidän klubilleen löytää. Suomalaiset ovat seksin suhteen hyvin avomielisiä, ilmeisesti saunakulttuurista johtuen. Ja kerran meitä on täällä pyydetty myös Suomeen parinvaihtotapaamiseen. Pasi paljastaa, että käy klubeilla vain sivustaseuraajan roolissa: Richard kertoo, että kesäaikaan heillä käy nuorempaa asiakaskuntaa, ja yhä useampi asiakas on espanjalainen kesäsesongin alla, mutta tarkentaa: Yön kuluessa yhä useampi asiakas siirtyy touhupuolelle suihkun ja poreammeen kautta.

Poreammeeseen pulahtaa myös paikallinen Acoydán 33 , joka on nauttinut päivästä ensin yleisellä nakurannalla Maspalomasissa. Sinkkuna asusteleva Acoydán kehuu sekä Richardia että Christiaania siitä, että hän pääsee heidän klubeilleen aina sisälle vaikka onkin yksinään liikenteessä.

Rannalla aurinkoinen päivä ja rentoutuminen ovat tärkeintä, mutta tykkään seksistä ja saan yleensä aina seksiseuraa nakurannalta, jos sitä haluan," Acoydán kertoo rehellisen vakuuttavasti ja jatkaa: Vaikka olen täysin hetero, en etsi yksinäisiä naisia nakurannalta tai klubeilta.

Yksinäisiä naisia on riittäväsi poimittavissa normidiskoista, ja sellainen meininki ei minua kiinnosta tai kiihota," Acoydán päättää rupattelutuokion suunnaten kohti vaatekaappeja, joiden luo myös hänen norjalaiset treffikumppanit ovat suunnistaneet. Pääosa asiakkaista näyttää tuntevan paikan omistajan Richardin, jonka kanssa lähes jokainen sisään saapunut asiakas vaihtaa muutaman sanan.

Myös Christiaan, Olaf ja Julian kertovat, että omistajan paikallaolo on koko bisneksen kulmakivi. Ainoastaan kauppakeskus Nilossa sijaitsevassa Eternityssä ei ole itse omistaja paikalla, mutta paikan espanjalainen vetäjä Jose kylläkin. Paikka on etenkin paikallisten suosiossa.

Varsinkin talvisesongin ulkopuolella valtaosa on paikallisia, joten siellä viihtymistä helpottaa olennaisesti espanjan kielen taito. Toinen suuri poikkeama muihin klubeihin on siinä, että asiakkaat ovat hyvin pitkään kaikki vaatteet yllään baari-diskopuolella.

Asiakkaina on kymmeniä pareja sekä muutamia sinkkuja. Hiukan puolen yön jälkeen pariskunnat ja sinkut siirtyvät touhupuolelle kuin yhteisestä sopimuksesta. Muiden klubien tapaan, on täälläkin touhupuolella tarjolla hierontapöytä öljyineen, pimeä huone, avoimia ja lukittavia tiloja pareille tai isommille ryhmille, seiniin kiinnitettyjä telineitä jne. Hetkessä suuri poreamme on täynnä, kuten suurin osa touhupuolen huoneistakin.

Gran Canarian parinvaihtoklubit swingers clubs ovat keskittyneet kauppakeskuksiin Playa del Iglesissä: Comercial Cita Muita suosittuja parinvaihtajien kohtauspaikkoja: Siisteys ja hygieenisyys ovat lähtökohtana kaikessa toiminnassa, samaa klubit odottavat asiakkailta.

Klubit ovat vain aikuisten, täysi-ikäisten kohtauspaikka. Balanssin vuoksi, yksinäisten miesten määrä on rajoitettu. Sääntö, jota jokaisen on kunnioitettava.

Jos haluat kontaktin toisiin asiakkaisiin, puhu heille suoraan ja kohteliaasti. Huumeidenkäyttö ja prostituutio on kielletty. Kaikki ovat läsnä klubilla vain omaksi ilokseen EI ammattilaisille.

.

IN OSNABRÜCK. Grill Sex Machine Erotische massage massageöl Harnröhren - Berlin. Swingeroase Zwiespalt Berlin auf Pauschalclub de 4 Tagen Offensichtlich Falsch. Orion adventskalender cheers bar ingolstadt Abbinden. Springe zu Sauerland.

Kameroiden ja matkapuhelinten käyttö klubilla on kielletty. Tangon ympärillä pyörii keyla pornosivut puolialastonta naisasiakasta sekä kaksi kohtalaisessa humalatilassa olevaa miestä, jotka yrittävät saada naisia riisumaan loputkin vaatteensa pois. Rannalla aurinkoinen päivä ja rentoutuminen ovat tärkeintä, mutta tykkään seksistä ja saan yleensä aina seksiseuraa nakurannalta, jos sitä haluan," Acoydán kertoo rehellisen vakuuttavasti ja jatkaa: Christiaan kiertää työntekijänsä kanssa vielä kertaalleen touhu-alueen keräämällä pyyhkeet pestäväksi ja desinfioitavaksi seuraavia asiakkaita varten. Pidän kuitenkin eniten Christiaanin paikassa torstai-illasta, sillä silloin kaikki ovat alastomia, "prostituutio parinvaihto", prostituutio parinvaihto viimeinenkin työrooli katoaa vaatteitten mukana pukukaappiin, hän kehuu. HIERONTAMESTA PRAGUE ESCORT MASSAGE

ESCORT SUOMI SUOMALAISTA RYHMÄSEKSIÄ

Prostituutio parinvaihto